Ns200 den Duke 390 a geçiş ?
Reklamlar
-
Merhabalar , Duke 390 bakıyorum da aklımda bir kaç soru var foruma danışmak istedim. İlk olarak pulsar 200 ns 2016 model kullanıcısıyım. Kullanan var mıdır bilmiyorum ama titreşim kıyaslaması ne durumda bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. İkinci olarak 2015 2016 almayı düşünüyorum kronik sıkıntıları vs var mıdır ? Parça olarak Bajaj la uyumlu olan parçalar var mı? Uzun yolda artçılı 100-120 arası çok yorar mı titreşim vs olarak? Bütçem maximum 18bin. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Reklamlar
-
Artçili kullanim yazdiginiz için,dominar öneririm.
Yoksa duke390 cidden alinabilecek güzel motordur.
-
Aynalar, hava filt. felan uyuyor Bajaj'ınkiler. Ama bajaj'ınkileri biraz kalitesiz bulduğumdan ben yine KTM takıyorum. Elinizle alıp filtrelerin perdelerine dokunsanız bile anlarsınız. Ayna kırıldı ucuz yoldan dominar aynası çözdüm ondan var bende. İdare ediyor. Titreşimi de son hızlara doğru yaşarsın. 100-120 arası rahat gelirsin. Artçılı sürüş önermem.
-
Duke 390 bulamazsam diye 250 abs bakıyorum 15 16 model. onun hakkında fikirleriniz nedir ?
-
İşin içinde artçı varsa Dominar kadar mutlu etmez seni Duke 250 ya da 390.
Tak topcase'i, al artçıyı, gez dilediğin gibi.
-
TheGokay adlı üyeden alıntı
Merhabalar , Duke 390 bakıyorum da aklımda bir kaç soru var foruma danışmak istedim. İlk olarak pulsar 200 ns 2016 model kullanıcısıyım. Kullanan var mıdır bilmiyorum ama titreşim kıyaslaması ne durumda bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. İkinci olarak 2015 2016 almayı düşünüyorum kronik sıkıntıları vs var mıdır ? Parça olarak Bajaj la uyumlu olan parçalar var mı? Uzun yolda artçılı 100-120 arası çok yorar mı titreşim vs olarak? Bütçem maximum 18bin. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
İki motoruda ciddi süreler kullanmış olarak yazıyorum;
-Titreşim var, şöyle söyleyim pulsarda yüksek devirde olan titreşim duke da nisbeten daha alt devirlerde var, uzun yolda uyuşturuyor, 2016 larda (eski kasalarda) daha güzel titreşim belli devir aralıklarında bacaklarının arasında peglerde, gidonda çok yok.
-2016 lara ön cam arka çanta gibi eklemeler yapabiliyorsunuz, buda uzun yolda biraz daha çekilir hale getiriyor motoru
-Kronik sıkıntı mı bilmiyorum ama mekanik ve yürür aksamla ilgili irili ufaklı sıkıntılar yaşadım, yaşayanlar var, nokta atışı şu hataları veriyor diyemem, biraz sürpriz
-Uzun yolda yorar, neye göre yorar; grenajlı ve camlı daha ağır yere sağlam basan çift silindir bir motora göre çok yorar ama pulsarla 2 gün kamplı 1400 km yol yapmış biri olarak seviyoruz bu hayatı fakat artçılı hiç çekilmez.
Velhasıl diyeceğim amaç uzun yolda artçılı güzel bir gezi motoru almaksa duke le muke le uğraşma, o paralara git 2004-2005 bitane v-storm dl-650 al çantalı aksesuarlı mis gibi gez dolaş.
Duke 390 biraz akrobasi motoru, stunt makinesi.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)