Hangi Scooter uygun olur?
Reklamlar
-
Arkadaşlar boy: 176 kilo: 120, battı çıktılı, yokuşlu bir yoldan evden işe işten eve gidiyorum. Otomatik vitesli bir Scooter almak istiyorum ancak araba kullanmaktan hoşlanmıyorum ve arada sırada uzun yola da gidersem diye (izmir - çeşme) iyi bir motor almak istiyorum.
125 Lik ve 150 Lik Scooterlera baktım en tutulanlar PCX ve NMAX ancak ikinci elleri bile çok pahallı. Başka bir marka model önerebilir misiniz? Ya da kesin kesin ne yap et NMAX ya da PCX mi al dersiniz?
Reklamlar
-
2.el
Kymco agility city200i
Sym symphony 200i
Yamaha xenter155
-
Bana sorarsan al bir 50 cc geç, ne sigortası var ne vergisi. Yakıtı da az tasarruf yaparsın 1 seneye kalmaz.
-
Albertorun adlı üyeden alıntı
Bana sorarsan al bir 50 cc geç, ne sigortası var ne vergisi. Yakıtı da az tasarruf yaparsın 1 seneye kalmaz.
hocam adam 120 kiloyum, indili çıktılı yokuşlu yerlerden işe gidicem arada da uzun yol yapıcam diyor 50 cc dişinin kovuğuna yetmez
benim tavsiyem pcx yada nmax olur. ikisinede gücünüz yetmiyorsa yamaha x-city 250 bakın derim alabileceğiniz en ucuz ve bi o kadar kaliteli bir scooter. hem uzun yola gelir hemde sizin cüssenizide taşır.
-
SYM Fiddle 3
Honda activa
Honda'da bir problem yaşayacağını sanmam ama SYM hakkında da iyi dediklerini duymuştum
-
Honda ps 150. Alın bakımlarını yapın ömürlük motor. Akrabama aldık 30 bindeyken şuan 60 binde hiç satmayı düşünmüyor. Diğerlerine kıyasla baya yüksek bir scooter bu da kalıbınızı taşıyabilecek yapıda olmasını sağlar. Ayrıca diğerlerinin yanında fiyatı da çok çok uygun. Yüksek bir tur camı ile birlikte zarif bir görünüşü oluyor.
-
Sym fiddle, babam+ben 200kg üzeri, bodrum da dağ tepe gezmiştik.
-
Temiz bulursaniz bence yamaha xcity 250.
Yamaha xmax 250 ayarinda bir motor. İnsanlar xmax tercih ettigi icin piyasa da tutunamamis.
-
Nmax ve PCX yerine aynı rakamlarla X-City 250 almanı tavsiye ederim.
Hem şehir içi hem şehir dışı tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla görür.
-
erensel adlı üyeden alıntı
Nmax ve PCX yerine aynı rakamlarla X-City 250 almanı tavsiye ederim.
Hem şehir içi hem şehir dışı tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla görür.
Kesinlikle katılıyorum. 120 kilo olan birisi için 250cc lik bir motor daha uygun olur.
-
Bencede 200 cc den aşağı bir motor almayın. 200 cc den düşük motorlar sizi belki taşır fakat uzun vade de motorun can azalır. Aktarma organları daha fazla yıpranır. Joymax 250,daelim s3, x city, x max, forza gibi orta seviye maxi scooter ler sizi daha rahat taşır. Daha rahat taşıyacağı için de daha fazla zevk alırsınız motor sürmekten, yolculuklarınız işkenceye dönmez. Hele ki artçı olacaksa kesin 250 cc bandına çıkmalısınız.
-
SYM JET 200İ ABS olabilir. Sıfırı 17,500 gibi.
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)