Sonunda motosikleti aldım :)
Reklamlar
-
Güle güle kullan, kazasız belasız, aman bolca eğitim ve kaza videosu izle, milletin yaptığı hataları yapmamaya çalış,onca yıldır motor kullanmama rağmen bugün ufak bir hata yaptım, hemen kendime bir daha sakın bunu yapma dedim, cidden aklımın bir köşesine yer ediyorum trafikteki hatalarımı, sen de böyle bir kayıt sistemi belleğinde oluştur çünkü hatalar hiç bitmez bu işte, gevşemeye gelmez.
Reklamlar
-
Arkadaşların dedikleri gibi önce eğitim benim tavsiye edeceğim kesinlikle iyi bir lastik tak motora malını ve canını tehlikeye atma. kazasız belasız sürüşler
-
hayırlı olsun, tekerin düzz bassın.
-
Yüzündeki gülümseme beni ilk motorumu aldığım zamana götürdü. Umarım o gülümseme hiç gitmesin yüzünden. Kazasız belasız sürüşlerin olsun.
-
hayirli olsun!
ekipman eksikligin var
motosiklet botu ve kalca korumali pantolonu sakin ihmal etme.
-
Hepinize çok değerli yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Motosiklet için hangi marka model lastik almam gerekiyor? Eğitim eksikliğimin ben de farkındayım ancak Elazığ gibi küçük illerde böyle profesyonel eğitim veren bir yer maalesef yok. Ehliyeti almak için kurs gezerken 8 kurs yerinden sadece bir tanesi eğitim vermeyi kabul etti, diğerleri sen kullanmayı biliyorsan gel biz eğitim veremeyiz dedi. Allah nasip ederse şu virüs belasını atlattıktan sonra istanbula gelip eğitim almayı düşünüyorum. Bu arada ekipman eksiğim yok aslında, bot ve kevlar kot siparişini verdim ama koronadan dolayı gönderim gecikti, 5 mayısta ancak kargoya verilebilirmiş.
-
Jeansque adlı üyeden alıntı
Hepinize çok değerli yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Motosiklet için hangi marka model lastik almam gerekiyor? Eğitim eksikliğimin ben de farkındayım ancak Elazığ gibi küçük illerde böyle profesyonel eğitim veren bir yer maalesef yok. Ehliyeti almak için kurs gezerken 8 kurs yerinden sadece bir tanesi eğitim vermeyi kabul etti, diğerleri sen kullanmayı biliyorsan gel biz eğitim veremeyiz dedi. Allah nasip ederse şu virüs belasını atlattıktan sonra istanbula gelip eğitim almayı düşünüyorum. Bu arada ekipman eksiğim yok aslında, bot ve kevlar kot siparişini verdim ama koronadan dolayı gönderim gecikti, 5 mayısta ancak kargoya verilebilirmiş.
En cok Yağmur Camurda Kullanacaksan Mitas Kış lastiği
Orta seviye yağmur ve biraz viraj yapacaksan Michelin Pilot Street
Az yağmur ve cogunlukla kuru zemin ise Anlas Tournee
Ben tournee taktırdım gecenlerde, 1500 km oldu memnunum
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Hayırlı olsun rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
En cok Yağmur Camurda Kullanacaksan Mitas Kış lastiği
Orta seviye yağmur ve biraz viraj yapacaksan Michelin Pilot Street
Az yağmur ve cogunlukla kuru zemin ise Anlas Tournee
Ben tournee taktırdım gecenlerde, 1500 km oldu memnunum
Genelde Nisan-Aralık arasında kullanacağım. Çoğunlukla kuru zemin ağırlıkta diyebiliriz. Anlas Tournee de benim için iyi olacak o zaman. Ölçüleri ne olacak ve alabileceğim site önerisinde bulunabilir misin?
-
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
-
Ölçü ve site olayından anlamıyorum hocam hiç lastik konusunda.
bizim burada lastikciye taktırdım direk cünkü
-
tekeriniz yere sağlam bassın...
-
Hayirlisi olsun allah kaza bela vermesin
-
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Jeansque adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. Benim ilk motorumda 2016 Pulsardı. Dostum 200 lük diyip fazla gaza gelme ben kendi eşşekliğimden çok düştüm bu motorla. Lastiği hemen değiştirmen gerekiyor. Pilot street takmıştım çok güzel lastiktir. Küçük yerdeyim falan diyorsun lastik alırkende tarihine saklama koşullarına dikkat etmeye çalış. Kazasız sürüşler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)