Sonunda motosikleti aldım :)
-
İki üç ay düşünmenin, sıfır mı yoksa ikinci el mi almanın kararsızlığını bir yana bırakıp sonunda bir Pulsar NS 200 aldım. Motosiklet 2016 model, 8600 km'de. Motosiklete 13.000 TL verdim. ABS olmaması düşündürüyor ancak yakın illerde ABS li modeller 3.000 TL daha pahalıya satılıyordu. Başlangıç motosikleti olarak uygun olacağını düşünüyorum. Tabi motosiklete yeni başlamanın heyecanı yok değil Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Umarım sizlere de istediğiniz marka modeller nasip olur.
https://hizliresim.com/eaTTMM
Reklamlar
-
Hayırlı olsun dostum kazasız belasız sürüşler dilerim. abs olmaması dediğin gibi bir tık sıkıntı onun dışında üzmez bu motor seni allaha emanet ol.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin
-
Hayırlı uğurlı olsun
Lastik, yağ ve muhtelif sorun/bakım konularında da yardım için yazmaktan çekinmeyin. Her kafadan bir ses çıkar ama yardımcı olunur
-
2016 bi tık daha sorunsuz yenilenmiş bende 2015 vardı hiç sorun olmadı.hayırlı olsun bakımlarını asla aksatma hatta 200 300km önce götür yaptır.lastik orjinalse direk değiş çok kötüdür lastikleri.
-
HAyırlı olsun, güle güle binin.
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin direk lastik değişimi yapmanızı öneririm. Neyse keyifli sürüşler
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.Lastikleri ve tüm sıvıları değiştirmenizi öneririm.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
-
Güle güle kullan hayırlı olsun kazasız belasız bol güneşli sürüşler
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
-
Mersin İl Temsilcisi
-
Güle güle kullanın. Frenleme alıştırması için boş bir alanda şunları çalışabilirsiniz:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
ve mümkünse en kısa zamanda motor eldiveni ve motor botu edinmeniz dileğiyle...
-
hayırlı olsun, bakımı kolay bir motosiklet.
abs olmasa bile frenler yeterli geliyor, olsa daha iyi tabi
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun, kazasız belasız.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan. Bende iki ay önce tercihimi pulsardan yana kullandım ve pişman değilim. Benimde 2016 ama absli olanı tercih ettim tecrübem az olduğundan dolayı.
-
Gözün aydin,kaza bela gelmesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)