asya el değiştirdi o kadar... batma yok...
asya el değiştirdi o kadar... batma yok...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Bendede 125 t vardı yarı fiatına dehledim .burnuma fena kokular geldi.+ servistekilerin davranışı yanal sanal ve banaldi. Kanuni motocar 200 aldım.Motoralacaksanız firmanın bir tarihi olsun.
Ne alakası war ya saçmalık çin malınada gözün gibi bakıp hor kullanmazsan hiçbirşey olmuyor bnde şu anda bir şıkayetim yok motorum 5500de
ASYA MOTOR BATMADI şunu bi türlü bu sitedeki insanlara anlatamadım adamlar ellerinde hiç motor kalmamışken geçenlerde 100 e yakın motor geldi adamlar peynir ekmek gibi motor satıyorlar Ayrıca adamların zam yapmasıda normal gazetede okuyorum abuk sabuk markaların bile 150t modeli 1900 civarında zaam normaldir
ARKADAŞLAR
ASYA MOTOR SATIŞLARI ÇOK İYİ GİDİYORMUŞ ÖZLLİKLE T1 ve T19 MODELLERİNİ YETİŞTİREMİYORLARMIŞ. BENİM MOTORUMU SATIN ALDIĞIM BAYİİ GEÇEN AY 20 ADET T19 10 ADET T1 ALDI VE ŞU AN HEPSİ SATILDI BAYİİ DE MOTOR KALMAMIŞ YENİ SİPARİŞLERİ BEKLİYORLAR. BU YIL ASYA SATIŞLARI GEÇEN YILDAN DAHA İYİ GİDİYORMUŞ. BAYİİ VE SERVİS SAYISI SÜREKLİ ARTIYOR BUNU SİTESİNDENDE GÖREBİLİRSİNİZ. AYRICA SİTESİNDE FİYATLARIN YAZMAMASI YENİ MALLARIN GELMESİYLE BİRLİKTE FİYATLARIN DEĞİŞECEK OLMASINDANDIR ÇÜNKÜ MODELLER MONDİALLERE GÖRE ÇOK UCUZ KALDI. ÖTV NİN BİR KISMINI YANSITACAKLAR.
Arkadaşlar büyük büyük yazdım anlamayan anlasın diye. Kıskananlar hemen kötülemeye kalkmış. Asyanın 2006 modelleri genel olarak çok sağlam pek sorun çıkarmıyorlar. Ve ayrıca şirket devredilecekmiş. Adamlar hazır işler iyiyken en iyi fiyata devretmeye çalışıyorlar galiba. Ayrıca şirket devredilsede batsada çıksada ne olursa olsun yasalara göre 10 yıl boyunca parça garantisi devam etmek zorunda.
Asya motor patladı..Motorlarına da haciz geldi...Benim de duydugum satılmıss.ama burdakıler hala motorları satmaya ve bir an once cekıp gitmeye calısıolar..Servisleride hiç iyi değil ayrıca...Bence asya motoru olan arkadaşlara geçmiş olsun..Motorları ellerinde patladı
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
adamlar fabrikayı nazilliye taşıcam diyorlar.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20317
sen kulakdan dolma haberlerle milleti galyana getiriyorsun.
Türk işde
asya motor benim bildiğim 1 ay önce battı.
bu nedenle garantilerimiz de yandı sanırım :(
kimin kulaktan dolma olmayan belgelere dayanan bir bilgisi varsa paylaşsın lütfen...zira 4 aylık motorumun garanti kapsamı dışında olması beni delirtir...
edit:linkteki maili okudum...umarım doğrudur...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Ben daha önce Asya motor battı söylentilerini Haber ajanslarında aradım ama bulamadım. Eğer böyle bişey olsaydı eminimki herhangi bir haber sitesinde kulaktan dolma bilgi değilde detaylı açıklama olurdu ama malesef böyle bişey yok.
Benim bulabildiğim tek haber bu.
bence millet araştırmadan, okumadan sallıyor ve bu haberle karıştırıyorlar.
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=157988
o linkteki haber 7 temmuz 2005 tarihini gösteriyor.
==============================
==============================
Arkadaşlar, başlığı hortlatıyorum.
Asya Motor sitesinde hala fiyatlar yok. Bilgisi olan var mı?
Saygılar.
Ya bırak hortlak mortlak bu saatte
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
baya bi zaman olmuş bu konu tartışalı ama bi şeye açıklık getirmek istedim, asya motoru soysallar otomotiv devraldı ve asya motor 2007 de kendi fabrikasında üretime geçmeyi planlıyo. yani asya motor sahipleri üzülmesinler sakın; asya battı garanti bitti diye..
şuanda harıl harıl çalışıyolar satış ve servis ağını düzeltmek için.
Ben nerden mi biliyorum? reklam çalışması yapılıyo asya motor soysallar a geçti diye, daha sonrada yerli üretim reklamları girecek. bahar gelmeden reklamları görürsünüz.
reklamcı olmanın avantajı olarak bazı şeyleri önceden bilebiliyorum
fabrika kuramaz asya motor... Daha düne kadar battı deniyodu. kurarsa bile kanunı gibi kurdugunu soyler ve yine motorları cinden getirtip fabrikasında ki asya motor reklamlarını yapıstırır Ve o şekilde de piyasaya sunar.. Milletimizde oyle bir inanırkı asya motor turk markası oldu ne güzel ya ondan alalım ya da kanunıden alalım.. Aldıktan sonra anlarlar cin malı oldugunu sonra allah kerim
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
sevgili arkadaşım asya motor un fabrikası zaten nazilli de...taşımalarına gerek yok anlıycan...
sayın arkadaşım buna bi açıklık getirmek için son noktayı koymak istemişsin ama yanlış bi nokta ben izmir ödemiş gülen motor asya yetkili satıcı ve bayisiyim..asya motoru nazilliden bi firma almadı SOYSAL GRUP adında köklü ve zengin bi firma aldı..yoğun bi çalışma temposuyla sezona girmeye çalışıyorlar..lütfen gerçek bilgiye sahip olanlar yorum yapsın asya motor sahibi arkadaşlarımızıda zor durumda bırakmıyalım saygılar....
herkeze selam, Döviz kurlarının % 30-35 yükselmsinden dolayı fiyatlar tam oturmadı sadece asya motor a değil bütün markalara zam gelecek tir 100 dolar civarı kanuni zamlı fiatlarını açıkladı websitesinen görebilirsiniz Ayrıcada ASYA MOTOR a söylenen sözker çok yanlışdır Herkez bilio ASYAMOTOR Soysal gruba geçmiştir ve şuandada Türkide sayılı marklardan birdir Parçayada gelince şuanda parça bulunma bakımından asya gerçekten pamakla gösterilir biçok kişi parça bulamadığı için motoru hurdaya atıyo 10 larca çeşit motorun 1000 lerce çeşit parçasını bulundurmak gerçekten kolay değil şu an en kaliteli montaj yapan motor üreticisi Asya Motordur yüzler ce kişi Asya Motordan ekmek yiyor bayii sevisi hariç Ayrıcada bayilen şikayeti olnlar bayii battı ise Asya Motor un suçu ne PARASINA GÖRE EN KALİTELİ YERLİ ÜRETİM ASYA MOTOR DUR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)