bu motor bu paraya ne zaman ulaştı arkadas yuh.
ilan yazmayı beceremeyen adamın motoru alınmaz zaten :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Aşık olduğu kadın demek ki düşük cc'den korkuyor
Birde sonuna "BİN GİT" yazmış. Hey Allahım ya
Az daha motoru yanlışlıkla sırtımızda taşıyacaktık, iyi ki hatırlatmış, binerek gideriz artık
Baştan aşağı modifiyeli arabaya "değişensiz her parçası orjinal" yazanların yanında bu arkadaş baya masum kalmış.
En çokda, öldüm bittim,kredi borcumdan dolayı,ev alacağımdan dolayı,ameliyat olacapımdan dolayı v.b yazıp cümlenin sonunu üst modellerle takas olur diye bitirenlere ayar oluyorum...
Sahabısı com'a ilan yüklemeye çalışırken zırt-pırt bahanelerle kaldırılan ilanlarımı denetleyen mekanizma bunları görmüyor mu yav..
Ulen her yerde adaletsizlik ya da yalancıdan yana, iyi niyetli olmayabdan yana basan kefe...
Fotoğraflar da ben galericiyim diye bağırıyor...
Biraz önce bir ilanda gördüm. Başlık RAHATSIZLIĞIMDAN DOLAYI SATIYORUM
Açıklama HONDA CBF 2016 MODELLE TAKAS OLUR
Yurtdişina çikacağim,nakit ihtiyaci için satiliktir.
Maxiscooterle takas olur.
Altı üstü konuşulur.
Yani diyor ki,
Bakin ben kurnazım,oltayi yemsiz salladim denize..
Ya sazan gelecek..
Ya da pantolon baliği gelecek..
Daha bugün gördüm.Honda Forza yada İntegra olması lazım özellikleri yazmış en sona bana toplam maliyeti 34.300 liradır yazmış fiyatta 34.900 😂
Bugün bir ilan gördüm FB'de. mt25 2016 model, 2017 çıkışlı, 7.000km'de. 28.000TL istiyorlardı.
!!Sıfırdan daha sıfır!! Diye bir başlık atarak 1000 kmdeki motosikletine 300 liralık aksesuar takıp sıfır fiyatının 3-4 bin lira üstüne fiyat koyup satmaya çalışanları gördükçe kafamda deli sorular oluşuyor benim de ...
adam motoruna ilgi cekmeyi basarmis
Ben ikna oldum şahsen pazarlık için arıyorum ilan sahibini,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Sahibinden'de full orijinal değişeni olmayan motorun letgo'da "sıfır motor yapıldı" diye satılması...
Satma sebebi niçin açıklamaya yazılır ? şunu mu demek istiyorlar ; motor sorunsuz aklınızdan birşey geçmesin..kimisi de keyfiyetten satıyorum yazmış , banane senin ruh halinden yahu , ben motorun durumuna ve piyasa fiyatına bakarım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)