1000-1800 Naked Motor İçin Kask Tavsiyesi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Naked motor kullanıcısıyım. Kendime yeni bir kask almak istiyorum. Bütçe sınırım ise en fazla 1800 gibi maalesef.
Şuan kullandığım kask ise LS2 Rapid modeli. Açıkçası daha güvenilir, hafif ve yaz aylarında beni çok havasız bırakmayacak hava giriş çıkış kanallarının göstermelik olmadığı bir model arıyorum.
Onlarca kask inceledim ama hepsine insanlar gömmüş son çare sizden tavsiye almaya geldim
Baktığım modeller ise;
Nolan N87
AGV K5
HJC RPHA 10 Plus
Marushin 999rs
Kabuto ff5v
Ayrıyeten Nexx XR2'de ilgimi çekti ama Türkiye'de bulamadım.
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler
Reklamlar
-
Baktığın modellerden sadece 2 tanesini biliyorum. Agv K serisinden bende almayı düşündüm ama yüz yapım uymadığı için alamadım ama dediklerine göre rüzgar alması biraz fazlaymış. Nolan N87 arkadaşımda vardı bir ara bende kullanmış bulundum inan şahsi fikrim bence hiç iyi bir kask değil rüzgar sesinden kulakların ağrıyor parasına değen bir kask değil. Nexx markası güzel bir markaymış şu an Nexx Sx100 Toxic kullanıyorum ben gayet iyi bir kask rüzgar izolesi de çok iyi güvenilir bir kask bakabilirsin.
-
Kabuto ff5v'yi 4-5 aydır memnuniyetle kullanıyorum. Daha önce kullandığım Caberg Stunt'a göre epey sessiz. Double D-Ring çene bağlantısı, Snell,Ece,DOT sertifikaları ve fiber kabuk yapısıyla bana epey güven vermektedir.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kabuto ff5v'yi 4-5 aydır memnuniyetle kullanıyorum. Daha önce kullandığım Caberg Stunt'a göre epey sessiz. Double D-Ring çene bağlantısı, Snell,Ece,DOT sertifikaları ve fiber kabuk yapısıyla bana epey güven vermektedir.
Cevabınız için teşekkürler. Siyah vizörünü bulamadım ff5v'nin ama bi bilginiz var mı acaba
-
metapak adlı üyeden alıntı
Cevabınız için teşekkürler. Siyah vizörünü bulamadım ff5v'nin ama bi bilginiz var mı acaba
Forumda Green Arrow diye hem muhabbeti, hem esnaflığı çok güzel bir arkadaş var. Ben kaskı onun dükkandan almıştım, siyah vizör konusunu ona özelden sormanızı tavsiye ederim.
-
AGV K5ten aşağı alma pişman olursun
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Forumda Green Arrow diye hem muhabbeti, hem esnaflığı çok güzel bir arkadaş var. Ben kaskı onun dükkandan almıştım, siyah vizör konusunu ona özelden sormanızı tavsiye ederim.
Şuan whatsapp aracılığı ile konuşuyoruz teşekkür ederim. Kask kalıbı nasıl acaba hocam? Ben kıvırcık ve uzun saçlı biriyim bu yüzden kafam biraz büyük oluyor 61-62 cm şeklinde ölçtüm XL ve L arasında kaldım bu yüzden.
cıbılduck adlı üyeden alıntı
AGV K5ten aşağı alma pişman olursun
Cevabınız için teşekkür ederim K5 için uygun fiyatlı bulursam onu da almayı düşünüyorum.
-
metapak adlı üyeden alıntı
Şuan whatsapp aracılığı ile konuşuyoruz teşekkür ederim. Kask kalıbı nasıl acaba hocam? Ben kıvırcık ve uzun saçlı biriyim bu yüzden kafam biraz büyük oluyor
61-62 cm şeklinde ölçtüm XL ve L arasında kaldım bu yüzden.
Cevabınız için teşekkür ederim K5 için uygun fiyatlı bulursam onu da almayı düşünüyorum.
Ben Caberg'i cehaletten 1 beden büyük almıştım, L bedendi ve buff ile kullansam bile kafam içinde dönüyordu. Benim kafa da kel. Kabuto'da L beden aldığımda başta çok sıkı geldi, sonra rahatladı. O nedenle denemeniz daha sağlıklı olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)