Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

sizce 50 1.5 sn de hızlanırmı.

Motovento
    REKLAM ALANI
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @bur-k@
    burada önce gelmem kıdemli olduğum anlamına gelmiyor buraya arkadaştan önce gelmem onun öğrenemediği bazı şeyleri öğrendiğim anlamına geliyor
    Dur yaw daha geleli 3 ay olmuş. Bu gençlik ne aceleci yaa? 1 senedir burada olup birşey öğrenemeyenler var. Bence artık şu kıdem konusunda tartışmaktan vazgeçseniz.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı SAKAL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kendi motoruma aşığımseviyorum onu kıymetinide biliyorum o az bişey tozlansa içim cız ediyo
    o zaman çok sevindim gerçekten
    ona iyi bak ve saygı duy ki o da seni uzuun uzuun yollar ve yıllar bıoyunca sorunsuzca taşısın
    nasıl olsa bir gün oda büyüyecek, artık sen ne istiyorsan en cc'lisinden o motordan olacak
    ama onu kızdırırsan emin ol seni terk eder gider
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı semtuluce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bence herkez motorunu çok sevmeliki onunla arkadaş gibi olmalı. tıpkı burak gibi o da çok severdi motorunu bi zaman lar.
    sakal sen sev motorunu.
    hey adamım sevmediğimi nerden bliyosun o sevmediğin dediğin motorla toplantılara gittim kaç defa ve o motorla 6000 km maceram oldu bilmem anlayabiliyon mu
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

hey adamım ben sana sevmiyorsun demedimki. tıpkı burak gibi dedim. oda seviyordu motorunu dedim. sen ters anladın galiba.

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @bur-k@

Dur yaw daha geleli 3 ay olmuş. Bu gençlik ne aceleci yaa? 1 senedir burada olup birşey öğrenemeyenler var. Bence artık şu kıdem konusunda tartışmaktan vazgeçseniz.
    abi kıdemden banane ben kendi öğrendiklerime bakarım ve ben başka bir nickle ocak ayında üye oldum bu ve nick değiştirip yeniden üye oldum 1 senede bişi öğrenemeyen adamdan şüphe ederim ben zaten öğrenemeyenler belli oluyor bu arada SAKAL sen 1 sn de 50 ye cıkacağına açta ruhsatına bak bakalım muayane süresi ne kadar avukat arkadaşımız da baksın emi ;)
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

ha ha altta sakal sen sev motorunu derken. burak sevmiyor gibi bir anlam çıkmış ondan yanlış anlamışsın adamım

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bur-k@
    nickli kullanıcı kullandığı uslüp ve SAKAL nicli üyeye hakaret ettiğinden 3 gün süre ile forumdan uzaklaştırılmıştır...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı voldemort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sakal sen barı sıtenın tecrubelı elemanısın kardes boyle bos seylerı neden tartısıyorsunuz.
    Allah allah Tecrübeli

Yanlış anlaşılmasın ama Sakal arkadaşımızın söyledikleri artık beni pek enterese etmiyor.Biraz önce kaç tane mesajda yazıyordu hiç birşey olmadıysa orda da mı görmedi yok yanlış söylemişmiş 10 km den 50 km ye 1.5 saniyede çıkıyormuş bilmem ne,altında r1 olsa eminimki 0.5 saniyede 200 km ye de çıkar o.Maalesef ki Sakalın yazdıkları dediğim gibi beni çok da enterese etmiyor bu güne kadar kendisinin alehinde herhangi bir yazıda yazmadım ama buraya bu mesajı yazmamdaki sebep tamamen artık uyarılması gerektiğini düşünmemdendir.Var mı böyle bir mantık ya,dishy kaza yapmış başlıkta kıza yalan söylüyodur,ilgi çekmek için yapmıştır bilmem ne diyo,dishy nin işi gücü yok kendini sakatlayacak şekilde ilgi çekmeye çalışıyor(Dishyle en ufak bir samimiyetim yoktur).O kadar kişi geçmiş olsun diyo bi bu aradan garip garip yazılar yazıyor.Daha bir sürü topic,bir sürü yazı isteyen yazdığı yazıları incelesin...Bilmiyorum kusura bakma Sakal ama hakkaten bu güzel ortam adına bence daha çok dikkat etmelisin yazdıklarına...Eğer yanlışım varsa söyleyin bende bundan sonra umursamayım bu tür şeyleri kendi dalgama bakayım,ama kaliteli bir forumsak bence bazı şeylerin olduğundan çok çok daha düzgün işlemesi gerekir ki burda en büyük dişlilerde biz üyeleriz.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler