Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
cf moto - benelli arasında çok git-gel yaptım 500cc bana yeterli deyip trk502 yi aldım. dominar ufak kalıyor (ebat olarak)
geçtiğimiz birkaç ay içinde motorunu alanlar aldı, yeni fiyatlar gerçekten çok yüksek.
şuan eldekini satsan muadilini almak bile çok zor.
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
darısı diğer at kafalarının başına, neyse konu sapıtmasın.
bugun ns200 ün fb grubunda elemanın birisi şunu yazmış:
"yeni zamlardan sonra bedava parasına satıyorum motorumu"
30 bin km de araca 15 bin tl yazmış.
tabi linç etmiş millet
Daha birkaç ay önce 2014 ns200 motorumu sattım. Hiçbir sıkıntısı yoktu çok da temizdi abartmadım 7650 liraya yani olması gereken fiyata sattım. Şimdi aynılarını 11-12 aralığında satıyorlar. Ülke zıvanadan çıktı yeminle...
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
ben şimdi 2017 domi me 22 den aşağı istemem şu piyasada
Ule ne ediyonuz yaavv durun bi. Tövbe Bismillaaahh :D
dolar 7 tl olmus bajaj napsın
Dolar 2001-2013 yılları arası ne güzel yatay seyretmiş yerinde saymış sonrası malum zaten teleskopla bakıyoruz kendisine.
İnşallah gün gelir hayatta olmaz dediğimiz 4TL bandına çekilir ve yıllarca yatay seyir izler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)