Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

r125 alt motoruna r25 kellesi takmak ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2016
    Şehir
    Ankara
    Biri bana şu kelleyi açıklasın da aydınlanayım


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Sanırım yapmışlar videoyu tam izlemedim ama
    https://youtu.be/_ICkq8RBcnQ

  3. #23

    Üyelik
    25 Mayıs 2018
    dostum ilk önce herkesi bi aydınlatayım ben param yok maddi sikintilarımdan yapıcam diye bişey ifade etmedim ztn bunu malezyamı endenozyamı oyle bi yerde yapan biri var r25 e R1M GRENAJLARI takan bile var ve motor aşırı güzel ve torklu oluyor ruhsata işletirmeme gerek yok diye dusunuyorum ztn isletememde motorblogum faturalı muayne gittiğimde r125 orj kellesini takıcam yani benim acımdan sıkıntı olmuyacak motorun ayrodinomisini fln bozarsın diyen arkadaşlara cevabım kac kere hayatınızda r125 cbr125 msx e 250 lik kelle taktınız yada gidip bunu yapan mühendis arkadaşınızmı var ? adam msx e cbr250 kellesi takıyor ve sonuc : https://www.youtube.com/watch?v=DQFnfCogyYc bu kanalı iyi izleyin belki sizinde o yosun tutmus beyniniz canlanır diye düsünüyorum buda r125 e r25 kellesi takan arkadasın videosu : https://www.youtube.com/watch?v=givFHJIqwXE demek istediğim boş yapmayın motorun ayrodinomisini bozarsın bilmem ne fln fistan senmi yaptın arkadasım bu motoru lütfen boş mesaj atıcaklar yazmasın fikir vericekler destekliyecek arkadaslar yazsın LÜTFEN !!!!

  4. #24
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Şu dünyada sadece ölmüşe çare yoktur olmaz diye birşey yok olur adamlar motosiklete roket takıyor bir şekilde oluyor işte , ayrıca yukarda arkadaşlar alüminyum kaynak olmaz falan yazmışlar , alüminyum tek başına kullanılan bir materyal değil , çeşitli madenlerle beraber alüminyumda eklenir hafif ve sağlam bir malzeme oluşturulur , bizim sürekli çalıştığımız alüminyum kaynak ustamız var adam gemi makinalarına dikiş atıyor , hurdaya çıktı dediğimiz yerde mucizevi işler çıkarıyor , ikiye ayrılmış Porsche jantını kaynattığını gördüm , işin erbabı bir kaynakçı ile istediğin işlemi yaptırabilirsin , asıl sorun motorun değişen ağırlık merkezi gibi geometrik farklılıklar yüksek hızlarda nasıl sonuç verecek , sen bunu fabrika gibi test edip üretim yapamazsın , birde elektrik tesisatını düzenleyebilecekmisin? bunlar tecrübe isteyen konular..

  5. #25
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / İstanbul
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Çok anladığım bir konu değil ama tek silindir bir motosikleti çift silindire çevirmek, kısmen daha güçlü bir motoru tutması gereken frenler, amortisörler, işin bir de yol tutuşu ve güvenli sürüşü var .. derken iş biraz uzun gibi .. fakat destekliyorum, umarım kendi özel motosikletini yapabilirsin.

    Her zaman hiç bilmediği konular olmasına rağmen sana köstek olanlar çıkacaktır, çünkü onlar kendilerinin böyle bir şeyi başaramayacağını biliyorlar .. hal bu olunca da herkesin başarmaması gerektiğini düşünüyorlar ..

    Zaten kafana da koymuşsun, geri dönecek halin de yok .. Umarım projeni daha profesyonel hale getirecek kişilerden de destek alabilirsin.
    Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)