hocam ben temizlik tineri diye satılan tinerle silmiştim boyaya bi zararı olduğunu görmedim, zarar verirmi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama normal tiner değil temizlik tineri diye geçer ve kokusu asetona benzer
wd-40 ile sticker kalıntısı temizlemiştim
denemek lazım
Bildiğin margarin yüzey sıcak iken margarini sürüp bezle silinebilir. Çıkarır diye düşünüyorum
En kolay ve boyaya zarar vermeden çıkaracak yöntem XCP ONE, ilgili video:
https://www.instagram.com/p/B-rDtSDh...d=klcucm57rhdp
fön makinesiyle yapışkanı eritebilir ve çıkarabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
yapışkan sökücü solüsyon da alabilirsiniz internetten
Yuzeydeki birikinti sert ise,
Bulasik sungerinin yesil kismiyla,arap sabunu yardimiyla fazla bastirmadan silin.
Boyalı yüzeyde Wd40 ve iyice ovalama, boyasız yüzeyde de depodan çekilip beze damlatılmış benzin işe yarar. Benim şaside folyo kaplama vardı, bu hafta fön makinesiyle ısıtıp söktüm. Kalan izleride benzinli bezle temizledim. Ama depo gibi yerlere benzin kullanma boyayı mahveder, Wd40 iyidir.
Bir bezin ucunu benzin depona batırıp o ucu ile izi sil anında geçer, sonra su ile ıslanmış bir bez ile temizle bitti gitti.
görünen iz, kalan yapışkan izi mi yoksa vernik üzerindeki deforme mi önce onu kesinleştirin.
peki janttaki stickeri nasıl çıkartırıs
Gazyağı veya benzin
Ben elimdeki yarabandı kalıntılarını çıkarmak için "gazyağı" kullandım. Bayağı güzel çıkarıyor. O yapışkanlıklarını salıyorlar bir anda.
İzopropil alkol
mazot mazot mazot.
Asrın mucizesi yağı kiri söker atar boyalı yüzeyi parlatır bu tarz yapışkan kalıntılarını söker atar. Mazot her her derde devadır kullanın sonra teşekkür edersiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)