Arka salıncak burcları hakkında
Reklamlar
-
Selamlar arkadaslar, benim motorun arka salincak burcu ve amortisor yataginin bagli oldugu burclar degismesi gerekiyor bosluk olmus nasil yapsam diye dusunurken soyle bir videoya denk geldim acaba dedim saglam olur mu veya daha iyi fikri olan var mi?
Biraz arastirdim soyle bir malzeme kullaniyorlar n11.com'dan Delrin Çubuk (10cm) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/vida-civi-somun/delrin-cubuk-10cm-P356828816
Benim merak ettigim ne kadar sure dayanacagi sizce is gorur mu?
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Reklamlar
-
hocam içeri uygun boyutta masura bilya bulabilirsen sıkı geçirebilirsin
-
fool rookie adlı üyeden alıntı
hocam içeri uygun boyutta masura bilya bulabilirsen sıkı geçirebilirsin
Simdi bir baktim da aslinda mantikli olculerine bakayim yarin ayni olcude olursa takarim ama camur vs sikinti cikarmaz mi?
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Simdi bir baktim da aslinda mantikli olculerine bakayim yarin ayni olcude olursa takarim ama camur vs sikinti cikarmaz mi?
abi tozdan ziyade sonuçta bu bir çelik.burçların içinde kauçuk gibi bi malzeme varsa o hafiften bi yaylanma sağlayabilir buda bi yumuşaklık hissetirir.rulmanda böyle bişey olmaz yani biraz konforsuz gelebilir ama denemeye değer bence kesinlikle.çamura gelince oralara bi kapak tarzı şeyler uydurulabilir
-
abi tozdan ziyade sonuçta bu bir çelik.burçların içinde kauçuk gibi bi malzeme varsa o hafiften bi yaylanma sağlayabilir buda bi yumuşaklık hissetirir.rulmanda böyle bişey olmaz yani biraz konforsuz gelebilir ama denemeye değer bence kesinlikle.çamura gelince oralara bi kapak tarzı şeyler uydurulabilir
Ben söküp olculerini alayim belki toz kecesi bulabilirim o ebatta olursa cok daha uzun omurlu olacagi kesin ama
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Ben söküp olculerini alayim belki toz kecesi bulabilirim o ebatta olursa cok daha uzun omurlu olacagi kesin ama
tam aynı ebatta keçe olmasa bile bişeyler uydurulup sağlam bi şekilde yapılabilir anladığım kadarıyla elinden geliyo böyle işler
-
tam aynı ebatta keçe olmasa bile bişeyler uydurulup sağlam bi şekilde yapılabilir anladığım kadarıyla elinden geliyo böyle işler
Evet plastik pul gibi birsey de is gorur sanirim tam oturacagi sekilde asitabilirim. Elimden geldigince bu tur seylerle ugrasmaya calisiyorum hatta calismak istiyorum desem daha dogru olur bir gun imkanim olursa guzel bir garaj yapip icini el aleti, anahtar takimlari vs ile dolduracam
-
Hocam hiç uğraşmayın. Sanayide önce bir malzemeciye (rulman keçe satan yere) gidin sonra bir tornacıya. Binlerce benzer malzeme var. İlla ki bir tanesi uyar veya uydurulur.
En kötü ihtimal tornacı çelik göbeği çıkartır yeni göbek takar.
Sanayide ne ararsanız vardır. Sadece biraz çaba ve zaman gerekiyor hepsi o kadar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
ek olarak Torsiyon Burcu diye arayabilirsiniz.
-
ek olarak Torsiyon Burcu diye arayabilirsiniz.
torsiyon burcu en benzer olanları. Aradaki kauçuk ani vuruntuları absorbe etmek içindir. Arka teker takozları gibi düşünün.
Düz burç çakılabilir fakat ileride komple parçayı kıracaktır.
orjinal parçası çok pahalı değilse alıp değişim yapın. yada mutlaka aynı ölçüyü kullanan başka model vardır daha uyguna. bu sarf malzemeler genelde standart ölçülerde yapılır.
-
-
Hocam kendinizi boşuna yoruyorsunuz.
Hiç bir şeyi bozmadan rahatlıkla yapabileceğiniz bir şeyi yerinizden kalkmak istemediğiniz için işi uzatıyorsunuz gidin sanayiye size yardımcı olurlar. Bu kadar basit.
Yanlış anlamayın eleştirmiyoruz sadece böyle bir yere varamazsınız. Sadece zihninizi yorarsınız.
Gerek yok kendinizi üzmeye. Gidin sanayiye arayın araştırın sorun soruşturun. İşinizi halletmenin yanında daha neler öğrenebileceğinize şaşırırsınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)