Selamlar sifir aldigim motorunun rodaji bitti. Motoru top speed zorlayacak tecrubeli bi abimize ihtiyacim var. istanbul icin yardim bekliyorum.
Selamlar sifir aldigim motorunun rodaji bitti. Motoru top speed zorlayacak tecrubeli bi abimize ihtiyacim var. istanbul icin yardim bekliyorum.
Tecrubesizim 100 zor gidiyom
Ciddi mi bu yaa
Motorda açma diye bir şey olmaz, güzel güzel zorlamadan kullan, biri gelir motorunun içine yapar sonra
motoru açman için son hızda sürmen gerekmiyorki.üst devirlerde gezmen yeterli yani r25 için 10.000 devir ve üzeri.
Biri, senden anahtarı alıp toz olursa görürsün..
Ya da kaza yaparsa; yaralama ve ölümlü olursa vay ki vay!!!
Tecrübelenmenin tadını çıkar.
Hem açılsa ne olacak, sen hep aynı ve düşük hızda gidiyorsun..
kimse verme motorunu otoyollar boş zaten yavaş yavaş çık yarın 120 yap sonra 130 yap fazla yaklaşmadan arabalara yükselt yavaş yavaş işte
Rodajı sadece motosikletteki parçaların birbirine adapte olma süreci olarak değerlendirme, sürücünün de motosikletine adapte olması için belirli bir süreye ihtiyaç var. 1800 km yapmış olabilirsin ama senin rodaj bence hala devam ediyor. Son olarak; dünyanın bin bir türlü hali var, kimseye motosikletini emanet etme.
1)Ben talibim. Üstelik 2 kişi binersek daha iyi açarız.
2)Beni istemezsen paddock al. Boşta motoru 190 a kadar çıkart.
2)Açamayacağın motoru niye aldın. Yarın bir gün ölüceksin. Sat o motoru.
3)"Motor açma" lafını 80 lerde 90 larda uyduran ustanın, çok sayıda kardeşi ve yeğeni var. (Ana ve bacıdan dolayı)
4)Çok eksiğimiz var. Sokağa çıkma yasağı geldiğinde, binmesi yasak olan arabasına benzin alan insanlar var
Bu imzayı boşa yazmadım. 15 yıldır forumlarda sakal ağarttım
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Ne açması kardeş salça kavanozunun kapağı mı bu.Bin motoruna nasıl kullanıyorsan öyle kullanmaya devam et kimseye verme motorunu keyfini çıkar.
3. köprü yoluna çık
motor açılan yada kapanan bir şey değildir. Makinalara insan muamelesi yapmayın.
Açtırmak istiyorsan facebook da CG gurubundan çocuklar var, yüzüstü yatıp açıyorlar daha etkili oluyor.
Ben onlara açtırdım rampa yukarı 210 basıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)