Benim r25 1800 km oldu ist da açıcak biri lazim?
Reklamlar
-
Gece popon açıkta kalmış.
Reklamlar
-
Motorunu kimseye verme, hele padoğa alıp sakın açayım diye düşünme elinde kalır. Motora alıştıkça, kontrolü eline aldıkça hızlanırsın merak etme. Boş düz yollarda denersin,acele etme
-
Bu adam ara ara isyan ediyorya forumda ben olmasam boş kalacak buralara. Açtığım konulara başka hesaplardan kendim cevap veriyorum diye doğru söylüyor vallahi. Olmasa neşesiz kalacağız. Sen korkma bas gaza abs seni koruyacaktır
-
-
-
"motor açma" gelişen teknolojiyle hala kaldı mı bilmiyorum ama önemli olan hız değil devirdir. yüksek hıza çıkmanıza gerek yok. düşük vites yüksek devir gitseniz de aynı hesap. benim tavsiyem kimseye motorunuzu vermemeniz olur. iki teker bu. düşerse verdiğiniz kişiyle kötü olursunuz. r25'in de parça fiyatları kol böreği malumunuz.
-
Motorumu en son verdiğim kişi düştü. Her ne kadar masrafını karşılasa da sattım o motoru. Dahası birde düşen kişiye birşey olsa... Düşüncesi bile kötü. Bizimle kafa yapmıyorsunuz umarım. Motorunuzu başkasına emanet etmeyin.
-
At,pusat,avrat diyorum başka bişey demiyorum
-
Çok acemi olduğun için belirtiyorum.
Açma tabiri öyle bir turda olacak bir şey değil, motorun açılması zaman alan kilometre yaptıkça olacak bir şey. Yani biri senin adına yola çıkıp hız yapıp sana geri getirip buyur açıldı demeyecek, o kadar saçma ki bu isteğin acemi olmasan cidden dalga mı geçiyorsun derdim. Motorunu sık kullanırsan hız yapmana gerek kalmadan açılacaktır. Zaten ne kadar sık kullanırsan motoruna alışıp yavaş yavaş hızının arttığını da motorun üst devirlere çıktığını da göreceksin. Sakın motoru açayım diye de hız yapma, önemli olan ara ara motoru üst devirlere çıkartmak.
Sana tavsiyem hiç kimseye motorunu verme, kendin bu işi yapamazsan hiç motor kullanma daha iyi.
-
-
Biraz bu konuyla paralel bir şey söyleyeceğim. Bi arkadaşı geçenlerde mt07 aldı ve bakımları için bir motor ustasına gittik. Orda kenarda yatan bi 1000RR vardı. Tam üstüne binecektim arkadaşım dur binme dedi ayağım havada kaldı gerçi çektim. Noldu niye dedim cevap şu;
Motosikleti benimsemiş insanlar motosikletine binilmesine kullanılmasını kurcalanmasını sevmezler. Araba gibi değildir bunlarda olaylar farklı oluyor dedi
Sizde de öyle mi?
-
BurakSNCK adlı üyeden alıntı
Biraz bu konuyla paralel bir şey söyleyeceğim. Bi arkadaşı geçenlerde mt07 aldı ve bakımları için bir motor ustasına gittik. Orda kenarda yatan bi 1000RR vardı. Tam üstüne binecektim arkadaşım dur binme dedi ayağım havada kaldı gerçi çektim. Noldu niye dedim cevap şu;
Motosikleti benimsemiş insanlar motosikletine binilmesine kullanılmasını kurcalanmasını sevmezler. Araba gibi değildir bunlarda olaylar farklı oluyor dedi
Sizde de öyle mi?
Valla ben de öyle. Benim iznim dışında dokunulmasına bile karşıyım.
-
Sizde de öyle mi?
Küçük bir çocuk gelip binmek istediğinde belki ona motorculuğu dolaylı da olsa aşılarım diye bindiriyorum, güzel bir kadın gelip binmek istese "ulan acaba?" diyerek çıkar amaçlı onun da binmesine izin veririm ama adamın teki gelip binmek istese "Kardeş hayırdır? Beraber mi aldık amk?" derim.
-
bu ara forumun bomba uyesi kıvanc
-
Sizde de öyle mi?
Yani incelersin bakarsın ama üzerine oturmak fazla değil mi? Ben rahatsız olurum kendi motosikletime yapılsa.
-
Sizde de öyle mi?
Sizce makul mu baskasinin malini izinsiz kurcalamak?
Bence arabadan farkli falan da degil. Ustu acik bir araba gorseniz ziplayip oturacak misiniz icine?
-
Senin ironmax’ine herkes atlasa hoşuna gider mi?
-
Sizde de öyle mi?
Bir kere tanımadığım biri olursa çok zor, iyice sorarım, sorgularım ama motor kullanan doğru düzgün bir arkadaşımsa, beni rahatsız etmez, sonuçta onun motora bakışını biliyorumdur, hatta ekipmanı da varsa kullanmasında bir sakınca yoktur, tabi cidden benim bildiğim biri olması gerekir ancak tandığım biri dahi olsa "abi çok meraklıyım bu aletlere" diyen motor kullanmamış biriyse, onu baştan uyarırım, hatta gösteririm nasıl oturacağını, sonuçta adam akıllı biriyse sorun olmaz, adam oturup bir bakacaktır, onun için çok keyifli bir an olacağı ve motorun da oyuncak olmadığını bilmesini isterim. Yani tanımadıklarıma çok zor.
-
Metela adlı üyeden alıntı
Bir kere tanımadığım biri olursa çok zor, iyice sorarım, sorgularım ama motor kullanan doğru düzgün bir arkadaşımsa, beni rahatsız etmez, sonuçta onun motora bakışını biliyorumdur, hatta ekipmanı da varsa kullanmasında bir sakınca yoktur, tabi cidden benim bildiğim biri olması gerekir ancak tandığım biri dahi olsa "abi çok meraklıyım bu aletlere" diyen motor kullanmamış biriyse, onu baştan uyarırım, hatta gösteririm nasıl oturacağını, sonuçta adam akıllı biriyse sorun olmaz, adam oturup bir bakacaktır, onun için çok keyifli bir an olacağı ve motorun da oyuncak olmadığını bilmesini isterim. Yani tanımadıklarıma çok zor.
o tiplerin çoğu zaten "ooo ne ağırmış bu ya ben bunu süremem" diyip kalkmıyor mu
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Senin ironmax’ine herkes atlasa hoşuna gider mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)