Arkadaslar Kullandıgımız Scooter ın Marka Ve Modelini yazarsak hangi scooter ın forumumuzda daha yaygın oldugunu gormuş oluruz
Arkadaslar Kullandıgımız Scooter ın Marka Ve Modelini yazarsak hangi scooter ın forumumuzda daha yaygın oldugunu gormuş oluruz
Burgman 150
SATABİLRSEM BUNU BURGMAN 650 OLUCAK
Piaggio zip 125 haftaya bisan pasific
burgman 400 valla suzuki olduğu ve arkasının oldukça geniş olduğu için aldım.malum eşim biniyor rahat ettirmek lazım.
ve çok memnunum hem güçlü hem kullanımı rahat makina.az yakıyorda sayılır..
hatta neden o motoru seçtiğimizi yazarsak hepimiz bahsi geçen motorlar hakkında az da olsa bilgi sahibi oluruz dimi..
Piaggio Beverly 250
Niye seçtim :
1) Piaggio 2) büyük lastikli (16") 3) görünüşünü beğendim 4) arkasındaki distiribütör kuvvetli 5)çok sağlam, dayanıklı ve kaliteli işçilik olduğu için
honda beat!az yaktıgı için tercih ettim henüz 230 km de.yeniyken full doldurdum 205 km ye geldiğinde yine fulledim 11,50 ytl ye doldu.56 ykr yaktı!zamanla yükselirmi alçalırmı bu fiyat bilmiyorum ama şu an için cazip!beatin grenajı plastik olmasına rağmen(activanın metal)sportif yönü onu seçmemi sağladı!
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
merhaba
40 yaşından sonra motosiklet merkı başlayan biri olarak kinetic nova 115 aldım,65 yıllık bir hint firması olmasından dolayı tercih ettim ,2600 km yol yaptım A2 de aldım,allah kısmet ederse seney piaggio X9 500 yada aprilia atlantic 500 olacak
majesty 400 kullaniyorum majestyi secmemin nedeni:
1)yamaha
2)oldukca seri ve guclu
3)coooook rahat
4)dıs gorunusu superrrrr
ve ben motorumdan cooook memnunum
Bende Asya 150T1 aldım amacım sadece acemiliğimi atıp maxi scooter a geçmek. Sanırım burgman 650 alacağım seneye.
cafein burgman 650 tavsiye etmem neden dersen sehir icinde cok agir.adami yoruyor.
ve cok benzin yakiyor 15 litre benzinle 200 km civari yapiyor.arkadasim sikayetci keske 400 luk alsaydim diyor..
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
Doğru söylüyorsun, aslında sene sonu daha net belirginleşir kafamda. Belkide enduro ya dönebilirim. Uyarın için teşekkürler
Peugeot Speedfight II
Onu seçtim çünkü;
1) Kısa mesafeli ulaşım için kullanacaktım, 100cc sınıfı bir şey alacaktım
2) Yakıt tüketimi derdim çok yoktu, ama uyuz bir motor istemiyordum
3) En önemlisi de üstteki iki taneyi sağlarken güzel görünmesiydi
Üçü bir araya gelince sevgili motorcuğum oluştu
imza, safrane
Gilera runner vxr200 1.seri 2.şık 3.dayanıklı
Honda beat . Yeni başladığım için hafif olması tercih sebebim. Ama bir hafta geçti performansı daha yüksek bir motora ihtiyaç duyuyorum. 250 lik bir choperla daha rahat edeceğimi düşünüyorum.
siyah as 125 t, belki güleceksiniz ama gördüğüm en sevimli scooter.15 gün sonra elimde olacak(umarım).
arkadaşlar 125 kanuni 140 kadran var 100 km fazla gitmiyor ne yapsak dersiniz kadere razımı ...egsost değiş vs...gibi ek parcalar yürütürmü önerilerinizi bekliyorum ...motorumu seviyorum herhaliyle...
Arkadaşlar Gilera Nexus sahibi olan yokmu???
Kısmetse AS150 T-1. 20 gün var kavuşmaya
ehehe o kadar kana giriyorki bu asya lar.. insanın bi tane alası geliyooo sonunda AS150 T alcam siyah renk bidane
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)