mr burgman nispetmi yapıyon bize tekerini patlatırım yaza görüşürüz
mr burgman nispetmi yapıyon bize tekerini patlatırım yaza görüşürüz
ben T1 kullanıyorum fena motor değil şimdilik idare ediyor ama arayış içindeyim T1 i satmaya çalışıyorum alan yok 1400 e düştüm 8000 km de duymıyan kalmasın...!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
asya motor as125t var bendede.. siyah renkli yanında deri çantalar falan çok hoşuma gitti.. bu benim ilk motorum olduğu için satmayı düşünmüyorum.. bu yazı bu motorla geçiriyim,seneye kesin bi 150 zat düşünüyorum.. 1.87 boyla minnacık 125t üstünde çok komik gözüküyorum
Honda Activa kullanıyorum. Çok sağlam, dayanıklı, en az yakan scooterlardan biri. Toplam yük taşıma kapasitesi çoğu 150 lik scooterdan iyi. Metal gövdeli. Rodajı 1000 km.de dolduktan sonra 4000 km.de bir servise gidiyor. bazı scooterları duyuyorum neredeyse her 500 km.de bir servise gidiyor. ben bunu anlayabilmiş değilim.
Honda Activa'nın kötü yönü iki kişi ile en fazla 80 km ile gidebiliyorum.
para varsa majesty400 yoksa cygnus125 veya bws100 ii secim olur
as150 t var
15 sene önce kaza yapmıştım
psikolojimi düzeltip
korkuyu atıp bir büyüğüne geçecem
selam arkadaşlar bende asya 150t var bana daha sorun çıkarmadı 125 i görüyorum motorumla ama ibrelerde problem olduğunu hepimiz bilyoruz ama 125 gösterirken 100-105 filan gidiyorum.
gilera nexus u tavsiye ederim mukemmelsilver59 adlı üyeden alıntı
yamaha BWS100.kalkış motoru diyebiliriz.2 zamanlı
hakaret etmiyorum ama beat hiç gitmiyo be arkadaşım 90 da kalıyo artık
ramzey QM125T-10D....
motor:sağlam
sebep:çin mallarından bir nebze iyi
fiyat:uygun
ve performansta bana yetip artıyor...
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
Bende scooter olarak Peugeot Speedfigh2.Binek olarak MZ 251 var.İkiside 2zamanlı ikiside süper
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
zat150 vardaaa almamın tek sebebi annemdir gitmiş vermiş siparişi bana sormadan tabi gelince de almaktan başka çare kalmadı bana :(
...............
mondial zat 150
1)maxi scooter istiyordum
2)param yoktu(3000ytl var)
3)süper görünüyor
4)diğer çinlerden çok farklı
5)kullanan 20ye yakın kişiye sordum%95i al dedi
6)veee motorumu aldım haftaya elimde inşallah
Kymco movie xl 150cc cok seri ve atesli bir motor tavsiye edilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)