Mondial 150 zat
siyah renk
Peugeot speedfight2 100km/4Lt Benzin-200Ml yağ
honda dylan 150 siyah ....
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
mt scooter/ atom karıncalar kuruldu
ilgili link
http://www.motosiklet.net/forum/tani...m-basligi.html
Mondial Zat150 Kırmızı kullanıyorum çok memnunum..
mondial 125 zn ( namı değer Dilaver) gümüş rengi
honda dylan 150 ses.Bence 150 cc sınıfında en iyisi
benim motorum monero angel 150 cc memnunum ama bazı gideremediğim sesler var
mondial 125 MT 3 yıl önce babam benim istediğim hızlı diye bunu aldı ama memnunum yakıt sorunu vardı hallettim geri çekme problemi vardı onuda hallettim :D suan memnunum
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
mondial 125 KV. ilk motorum ilk tecrübem olacağı için hafif ve pahalı olmayan bir model olsun istedim.
yellowrock windy 125 yaklaşık 1 sene oldu alalı bi sorunu yok bakalım ilerde ne olcak
Keeway matrix 150 arkadaşım adapazarında arkadaşımın bayisi vardı.Mondial filanda satıyodu o tavsiye etti ve o getirdi istanbul a kadar.Hem ilk motorum olması,hemde kaza vs.masrafları fazla olmayan bi model olduğunu düşündüğüm için seçtim.1.5 senedir kullanıyorum.Teknik sorun yaşamadım.Ama motorum malesef ben teknik olana kadar çok sorun yaşadı.Şu an aramız çok iyi oda memnun bende.Allaha şükür.Şu an istirahat ediyor.Sorarsanız eyidir.Saygılar
mondial 150 hs alalı bugun tam 5 gün ilk motorum okula gidip gelmek için aldım. bana yetecegine inanıyorum.
burgman 400 başka tanımam üstüne. değiştirmek istiyorum bende 2001 model var 2003 2005 arası ilgilenenlere duyurulur.
yellowrock windy 125 cc
altı yere yakın değil
mat siyah rengi hoşuma gitti
sportif görünümlü..
ben zip 100 aldım. aldıımda yaşım 12 idi hem küçük hem şekli güsel hemde pıaggıo. ...
"asya motor 125 t" kullanıyorum. 12,000 km' ye yaklaştı. bir sorun yaşamadım.
efendim motorumuz Mondial 150 ZAT made in PRC..yani People Republic of China yada bildiğin Çin Malı..
Şimdiye kadar bana kuruş masrafı olmadı..sıfır para harcadım bakımına/arızasına..
Zira henüz eve gelemdi hala bayiide yarın gelecek eve....yih yih yih
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)