birsey degısmez be arkadsım..şans işi bu artık..kımısının 100 km geldıgınde arıza cıkartıyor kımısınkıde 5000km de tık yok sans kalmıs..D3vil Arkadsımız yakın zamanda kadıkoyde bıryerden aldı ona sorabılırsın!
birsey degısmez be arkadsım..şans işi bu artık..kımısının 100 km geldıgınde arıza cıkartıyor kımısınkıde 5000km de tık yok sans kalmıs..D3vil Arkadsımız yakın zamanda kadıkoyde bıryerden aldı ona sorabılırsın!
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza.. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler..
" Hayatın anlamı iki teker üzerindedir.. " R e s h X' é r o'
Gilera runner !!! (kaporasını werdim hala beklıorum gelsin die)
North_ motor nereden geliyormuş ki, bekletme sebepleri nedir ve hangi bayi
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Mondial 150 ZC ile aranıza katıldım ben de.
Merhaba arkadaşlar 45 yaşından sonra motora merak sardım.
Salcano 125T-25 aldım.Ama şimdi küçük geliyor.Sanırım büyütücem.Ne önerirsiniz?
daelim history 125 satmaya düşünüyom biraz daha para biriktirip hyosung alcam gt250 mesela
Çelik Motor Martian150
moto-zeta rally 50cc napıyım 16 yaşında anca buna param yetti kendi paranla aldığın motorun yeri bambaşlka oluo
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
herkese selamlar;zat 150... daha önce hiç toplandınızmı;buluşma gerçekleştidinizmi?
slm arkadaşlaar ben scooter i tercih ediyorum bnm motorum monero angel 150 cc süper bir motor düz yolda 95 yapabiliyor 150 cc için çok güzel bir hız bence herkese tavsiye ederim..
Asya 150 T-I
Ama sadece scooter değil, MAX. scooter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)