ümmet abinin motorunun aşağı yukarı 1.5 katı kadar daha büyük nexus
ümmet abinin motorunun aşağı yukarı 1.5 katı kadar daha büyük nexus
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Hehe o da güzel Sen bu hayalinden vazgeç de tam olsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Aprilia atlantic tüm maxi scooter ların en büyüğüdür nexusla yan yana gelince fark ortaya çıkıyor ben ona goldwing scooter diyorum Ama şu bi gerçekki nekadar büyük olsalarda kullanımları çok keyifli insana güven veriyor.
ARKADAŞLAR MADEM BÖYLE BİR KONU BAŞLIĞI ALTINDA TOPARLANDIK...
haydi bir scooter kardeşliği yapıp woltranı oluşturalım...ne dersiniz... ???
30.03.2008 Caddebostan sahil...yeşillikler fln...yada diğer fikirleri alalım...
Biz 6 Zen' ci olarak qelebiliriz...
Sewqiler...ZEN AİLESİ adına
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Vallahi olur neden olmasın ? Birde ben 2 hafta önce tuzla sahilini keşfettim. Çok güzel ve motosiklet parketmek içinde bol bol yer var ? ne dersiniz
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
+ 125
ama bizim takımdan awrupa yakasından qelenlerde olacak...tuzla uzak kaçar sankim
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Aprilia atlantic diyorum arkadaşlar maxi scooter ların atasıdır.İnanılmaz performansı var yol tutuş mükemmel,koruma demirlerine kadar yatırabiliyorsun,yakıtta aşırı cimri ve en gezel tarafı yolda giderken herkes dönüp size bakıyor kırmızı ışıklarda herkes bişeyler soruyor goldwing scooter ım benim be harika kerata
Şahsen artçı olarak kendim henüz binmedim ben motoruma. Ama kız arkadaşım gayet rahat ettiğini söylüyor. Selesi baya rahatmış. Granddink 250 vardı bende bundan önce, ondan daha rahat olduğunu söylüyor. Tek dezavantajı sisi bar yok ve takılmıyor sanırım. Zaten takılsa bile yakışmayacağını düşünüyorum. Ani kalkışlar gerektiğinde bana tutunması icab ediyor, ben de ona göre kullanıyorum ve çok ani kalkışlar yapmıyorum.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
100 km yi ortalama 100 km/s hızla 4000devirde alırsan 3.5-4 lt gibi bir yakıt tüketimi var... yani 4 lt den fazla değil... eğer biraz daha performanslı kullanırsan ki bunu nexusla yapmak inanılmaz keyifli işte o zaman yakıt tüketiminde ciddi artış oluyor... daha öncede dediğim gibi emsallerine göre biraz daha fazla yakıyor. Ama emsallerinden de daha sportif ve performanslı...
buda ister istemez yakıt tüketiminide artırıyor...
evet benide ilk başta görüntüsü cezbetmişti... çok hırçın ve atak bir çizgiye sahip...
şehir içinde kesinlikle zorluk çekmezsin... ama şunuda belirtmekte fayda var ki o da nexusun kullanımı diğerlerine göre biraz daha zor gibi... ama alıştıktan sonra hiçbir sıkıntı yok... şehir içi şehir dışı kullanım için mükemmel bir performansa sahip... özellikle hızlanması.. inanılmaz bir şekilde çok atak... frenlemesine gelince bunuda hiç merak etmeyin çünkü üzeride brembo marka fren kitleri var... ön çift arka tek disk fren... daha ne olsun...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
herkese selam arkadaşlar ben yeni bir scoter almak istiyorum junlin 12t 10 fun almak istiyorum... kullanan yada bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum ve sizce hangi bayii den almalıyım duydumki aldığımız yere göre değişiyormuş kimisi pendik diyor. kimiside bostancıdan sakın alma diyor bende kadıköy den köksallar grup tan almayı düşünüyorum...
Merhaba,
Piaoggo X9 250..Yeni aldım 100 km'de
1) Konforu ve performansı
2) Lastik ebadı ve aksesuarları
3) 2nci el piyasasının iyi olması
4) Burgman 400 2007 modellerinde duyduğum şikayetler
5) 400 cc lik bir motora geçmeden önce iyi bir deneyim sağlayacağım motor
evet 999 ytl olan klasik motorlaran
monero 150 cc var bende 1. dış görünüşü harika fıstık yeşil 2 . çekiş çok iyi 3. servizten memnunum motorumu seviyorum
125 t 10 junlın klasık motorlardan gusel alınır da.. mondıal 125 zn tercıhımız. tabı o butceye gore alınır arkadsım
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
ben bir bayii ile görüştün junlin, asya, ve mondialin emsali modellerinde kalite farkının olmadığını sadece stok tüketmek ve kısıtlı renk kaldığı için junlinlerin bu fiyata satıldığını belirtti ben zaten karar verdim alacağım ama nerden alacağımı bilmiyorum herkes alınan yere göre farkettiğini söylüyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)