Topiğe bekleriz 19A ....
Topiğe bekleriz 19A ....
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
SYM GTS 250 2007 model ve YAMAHA majesti 250 2000 model
kanuni husar
işimi görecek ayağımı yerden kessin istedim
parça sıkıntısı çekmiyeyim kaza yaparsam içim fazla yanmasın diyodum
param buna yetti 2.el 1300e aldım eski sahiibi araba alacakmış
yakıtıda normal sehir içi pratik oluyor..
herkes gönlündeki motora sahip olur inşallah..
Yamaha Cygnus 125 RS
Hem çok sağlam hem de az yakıyor. Sucuların, pizzacıların altında görebileceğiniz bir marka da değil; Bu yüzden kimse takılmıyor Ayrıca koruma demirleride dahil olmak üzere 1100 YTL'ye satın aldığım 2007 model bir scooter...
asya 125t.
şuan 12.000 km de en son 3.000 de bakıma girdi sonrada hiç girmedi
bozulur diye çok bekledim ama şu ana kadar tek parçası bile değişmedi ampulden başka.
hatta geçen kar yağdığı zaman bayaa bi hırpaladım.6-7 kere düştüm.ama inatçı çinli çalışmaya devam etti.böyle işte
Drift Religion
deer 152 3-5 kişde gördümmmm
honda today 50 saygılarımla( varmı bundn sağlamı)
honda activa şehirici ve kısa mesafe için aldım
SALCANO 150 tt
maşallahı var turp gibi yavri
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
kanuni rokko.
1) servis kalitesi
2) parça ucuzluğu
3) parça bulunabilirlik
beni tatmin edecek kadar konforu da var, rüzgarı da hissediyorum daha ne olsun
bende kymco grandınkx150 kullanıyorum 3 seneden beri ekonomik durumu dueltirsek niyetim bmwk1200r
2007 Model Vespa LX 150cc Sağlamlık,performans
motoran orca 150 cc motorum fenaaaa
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
sym joyride 200 sağlam,az yakıyor,güçlü,konforlu,son ama son derece sorunsuz. daha ne isteyim:D
2007 mondial 151 rs fıyat olarak ucuzve parçası bol işimi en ıyı derecede görüyor
bugun serviste motoru patlamış rs vardı dehşet bişeydi. 100le giderken motorun sesi kesildi ve yerimden hopladım dedi manyak adam. getirmişler bir baktım motoruda gram yağ yok ve krank kesmiş nası becerdiyse. at arabası sandı heralde...
evet oyle adamlar var sankı ata bınıo bunlar ata bınseler bıle ata su,ot vermezler.:(
Hayallerimde Burgman AN-650 var,
1-2 hafta içerisinde motora binmeyi öğrenmek ve kendimi geliştirmek için Mondial 150-ZAT alıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)