yamaha BWS100 60km hıza ulaşım3,5sn ye warmı başka iyisi
yamaha BWS100 60km hıza ulaşım3,5sn ye warmı başka iyisi
mondıal 125 mt benzin canavarı? devlete dost cebe düşman
Çelik Tiger 150 t5
Ucuz
Büyük
Görünümü Gayet Hoş
Boncuk Mavi
Eğer Değiştirecek Olsam HONDA FES 250 Foresight Alırım, Yani Benim Kasadan Vazgeçmem.
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
As150 T1 Kullanıyorum Ama Tipine Özenen Arkadaşlar İyice Bilinki 2,450 Ye Alınan Motora 800 YTL Masraf Yaptım 6 Ayda. Bir Daha Düşünün Derim
Motordan motora fark eder tabiki bu iş ama birazda kullanmaya bağlı, ilk 300 km de servisin önüne yığılan asya motorda var, şuan 10 bini gecmis tık demeyen de var..
hocam bu motoru dediğin gibi iyi kullanmak lazım ama uzun süre binen biri olarak ben tavsiye etmiyorum pek
arkadaşlar ben regal raptor 150cc scooter kullanıyorum çokta memnunum hatta regalin motosikleti bu kadar tutmuşken scooter neden yaygınlaşmadı hala anlamış deyilim....
LİNGKEN 125 T
1. Dış Görünüm 2. Az yakıt (1 lt.de 40 km.) 3. Ucuz olması..
aslında Haojin 125 T'nin kopyası ... Ama beklediğimden daha iyi yol tutuşu sürüş keyfi var ve ekstra masraf çıkarmadı...
Yamaha X-Max 250cc
Çünkü Harikaaa.....
ilk motorum honda aktiva 8000 klm yaptım son süratinin düşük olmasının dışında çok memnunum. şimdi yamaha xmax250 aldım motora bakış açım değişti. çok keyifli,dengeli ve güven veriyor
m.kesci
Keeway ARN 150 cc
tip ve bir scootera göre iyi bir performansa sahip fiyatıda uygun bakımına dikkat edildiği sürece sorun çıkarmaz! motorumu seviyorum.. ( ama satıcam )
bisan pasific 125 ilk görüntüsü hoşuma gitti 125 cc lerin içinde oturaklı bi makina olması idi bide bisan kendini eskiden beridir kanıtladı herald motorlarıyla rezil etmez diye düşündüm doğru çıktı inşallah hep öle kalır motorum 3600 km de yani hem tipi hem kalitesi bisan olduğu için çekti aldım pişman değilim değiştirirsem ybr alırım ve bi dahada değiştirmem şu an çok memnunum üç defa uzun yola iki kişi ile gittim bi sorun yok tabi herkesin tavsiyesi farklıdır ben bisan derim
bende sym joyride 200 var şehir içinde çok rahat şehir dışına çıkmadım daha
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
vespa 250 gts
Piaggio kalitesi (Fiyatı biraz yüksek olsa da)
Şehir dışında da kullanılabilecek güce sahip olması
Klasik Vespa stili
mondial 150 zat (burgmanın amcaoğlu)
gidişi , durusu , sorunsuzluğu ve fiyatına oranla süper bir motor,
sürati yeterli (110), frenajı ve dengesi iyi
hepsini boşver şekli yeter
as 125 t sahibiyim.14 aydır bakımları hariç servise hiç gitmedim.7000 km oldu.
110 km/s çok rahat yapıyor.130 km yolu 2 kişi ile problemsiz şekilde gittim 3 defa.80 krş civarı yakıyo memnunum
honda activa az benzin ve seri olmasından dolayı
Mondial 150re
1-ucuz oluşu
2-yazlıkta kullanıldığı için (sezonluk)
3-bu modeli ben beğenmedim babam sormadan aldı.
Kaza Anında Sizi Korur...
as 150 t1 kalitesizlik abidesi ucuz yol tutuşu iyi kalıp sahibi
Aprilia Sr 50 Var Bir Kere çok şik 3 Litre Yakiyor 100 Km De Hiç Sorunsuz çaliştirip Gidiyorum Bir Kaç Depoda Bir Yağ Tankina Yarim Litre Yağ Koyuyorum Extra Olarak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)