xciting 500 ne ararsan var fazlası ile
xciting 500 ne ararsan var fazlası ile
Bendede As 150t Sari Kizim çok Güsel Yakinda Resmini Koycam Inş
şu ana kadar maximum hız 120 yaptı hemde iki kişi iken dahada gitcek ama sarı kızmı fasla zorlamak istemedim :p
mondial 150 zat
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Honda Dylan 150
- Trafikte aradan rahat kaçmalıydı. Ufak ve hafif olması işime gelir. Maxilerle biraz zor.
- Vitesle uğraşmamak için scooter olmalıydı. (Trafikte rahat, pratik.)
- Az yakmalıydı. Büyük cc.'ler bu nedenle cazip değil.
- Rahat bir sürüş sağlaması için hız limiti diğer scooterlardan yüksek olmalıydı. (16 beygir.) 90-100 km. hızda bile zorlanma hissi olmadan gidiyor.
- Titreşim olmamalıydı.
- Yılda 20.000 km. yapmam gerektiği için sağlam bir mal olmalıydı. Ucuz motorların hiç şansı yoktu.
- Servis derdi olmamalıydı. (Ya da olabildiğince dertsiz diyelim. Henüz bir sorunum yok.)
- Satışı rahat yapılabilmeliydi.
- Büyük tekerlekli olmalıydı.
- Kombine fren ve el freni olması fazladan memnuniyet verdi.
- Yukarıdaki şartları karşılayabilen daha makul fiyatlı bir ürün yoktu.
Satıp daha üst modellere geçmek yerine bunu satmayıp, elimde tutmaya, honda silverwing 400, majesty 400 gibi maxi scooterlara veya bir ihtimal 650 transalp edinmeye karar verdim.
zat 150, neden aldım?
1 görüntü harika
2 fonksiyonel-kullanışlı
3 fiyatı ekonomik
4 2 kişi ile dik bayırlarda dahi hızlanıp ivmeleniyor gücü makül hızı 100km/s asyalar gibi 30 km/s fazla göstermeden
5 uzun yoldada canım sıkılmadı,çanakkaleden istanbula geldim
zat 150
SYM GTS 250
1.Kullanırsan başkasına binmessin....
[B]Md[/B]
150 zat nedenmi?
1-fiyati cok uygun ve o fiyata en iyi maxi scooter
2-gorunusu mukemmel
3-izmirden istanbula 9 saatte geldim tik demedi(2 kere mola verdim)
bunlar yeterli sanirim ama para olsaydi burgman 400 bu isin krali
Sym Gts250 Asla VazgeceÇemezsİn...
SYM GTS250 İST.
Selam arkadaşlar bende yakında piaggio X8 250 premium sahibi olucam inşallah, bu motordan olan arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum... Benimle bu motor hakkında bilgisini paylaşmak istiyen olursa sevinirim..
bu motorla ilgili görüş ve yeknik bilgileri iletebilirseniz sevinirim
Teşekkürler...
mondial 125 RT ... şimdilik iyi gidiyor...
tam gezmelik...
şirin ya ben seviyorum.. ilk gözağrım benim... yeni tanışıyoruz kendisiyle...
umarım o da beni sever..
istanbul ici, ise gidip gelmek icin rahat, az yakan, kirlensede umrumda olmayan, ucuz oldugu icin kawasaki 750 LTD nin yanina 1430 YTL ye bir RS 151 aldim. iyi de yapmisim. bu paraya bu motor bi harika.... zavali kavasakim yatiyor...
all you need is love
Mondial Rs151
Neden:ucuz Ama Eh Işte çok Fazla Dandik Demiyim Ayaklarimi Yerden Kesti..memnunum..ama Hala Xmax 250 Istiyorum Fena Halde
apexhan adlı üyeden alıntımertdg adlı üyeden alıntı
mondial 125zn
17 yaşındaysan üstüne bide bayan isen ancak bu motoru aldırabiliyosun. ama ehliyetimi alır almaz yani seneye ii bi race elimde.
her zaman doğruyu söyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)