Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Scooter Kullananlar....

REKLAM ALANI
    nowa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T1
    Asya 150 T1 ...Motora binmeye yeni başladım ve başlangıç için scooter en iyisi diye düşündüm.Diğer scooterlar gözüme çok ufak gözüküyor,trafikte sorun yaşamamak için biraz cüsseli birşey olsun istedim.Ama bir yandan da ileriki günlerde ne olup biteceğini bilmediğim için fazla para harcamadan bu işi nasıl hallederim derken 150 T1 de karar kıldım.Benim hikayem böyle işte.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

truva maxi scooter

arkadashlar merhaba butun motorculara...Valla nasil baslicam bilemiyorum ama bu olaya tap tazeyim, motor alma heyecani icerisindeyim. Sormak istedigim, truva maxi scooter 150 cc 10 hp lik bir makine var ve bilenlerin bu alet konusunda yorumlarini paylasmalarini rica edicektim...acayip bir dunyamish bu inline motor dunyasi...

bir de bu makinenin fiyat sinirlarinda baska bir alternatif verebilen olursa da sevirim...

kozmiktohum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİDEN-250MCT
    merhaba
    bende mondial 151rs
    nedenleri
    1-fiyatı çok uygun
    2-yeni kullanıcı olduğum için
    3-şehir içi kıs mesafe kullanacağım için
    4-rahat rahat söküp parçalayabileceğim ve parçaları öğrenebileceğim için
    5-altımda dağılsada acemi vede motor ucuz olduğundan üzülmeyeceğim için
    büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol

ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Mondial 125 mT
    hayalimdeki ise Honda twister 250

balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda dylan 150
    honda dylan 150 1-honda 2-150cc sınfında en yüksek beygir(15,8hp)
    3-az yakıtı:20 ytl ye 250-280km civarı...

Forumdan Uzaklaştırıldı solistalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 Zat
    151 Rs Çünkü scooter benim için ilk adım oldu yani kavramak için uygun bir fiyata günlük işimide görecek bir motosiklet oldu. Yazın Cruiser tarzı birşey alıcam 500 cc'den aşşağı olmamak şartıyla

emrahcanyayli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelim history
    daelim history 125
    125 liklerin icinde tipiniş en begendigim o oldu
    boyum uzun anca sıgabildim
    ilk motorum ne buyuk ne kucuk
    sisy barı var
    bi de biraz daha kalıtrelı ve guven verıcı geldı gozume
    buyuyunce f 650 gs alıcam eheheheueheuhe

sametcakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125 var ama ehliyet yok
    mondial 125mt. şimdilik canavar. bende yeni başladım ama ileride aprilia rs125 düşünüyorum (muhtemel önümüzdeki sene.), (benim için dua edin o motoru almalıyım)

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    mondial 151 rs------>
    1- baslangıc için idare eder (keşke almasaydım dedgım oldu)
    2- görünüsü güzel
    3- bulundugum ilçede harbi motor ustası yok acemılıgımı atana kadar ucuz maliyetli olması gerekırdı.
    ama şunudostlara tavsiye etmelıyımkı kesınlıkle çin motoruna bınmeyin. Lütfen markası ne olursa olsun. bunu satıp bende küçük hacimli bır naked vaya enduro almayı duşunuyorum. zapon olmak kaydıyla
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    zat 150 gaza geldim aldım.Aslında amacım racing e doğru ilerlemek.keşke vitesli bi motosiklet alsaydım die pişman olduğum da oluyo.Ama hyo gt 250 r ı gördükten sonra biraz üzüntüm geçti.İnşallah alırım.

viper3673 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Activa
    Benimki honda activa.Şimdilik çok memnunum.Üniversiteye giderken kullanıyorum.1,5 saatlik yolu kestirmelerle 20 dakikaya indirdi.Niye Honda Activa(1-Honda 2-Activa 3-dışı metal banada sağlam bişey lazımdı 4-güçlü 5-Ucuz yakıt).

G-Strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 250 ABS
    Mondial ZAT 150, italyan tasarımı çin üretimi de olsa kendisini hissettiriyor, başlangıç ve günlük kullanım için ideal hatta temiz bakılırsa uzun zaman ciddi sorun çıkartmaz gibime geliyor
    Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
    Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    yamaha bws100

ataper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS - Honda AfricaTwin Adv
    DAELIM S2 250

1- Daha önce kullandığım 125cc Ramzey kesmediği için
    2- Arkadaşlarımın beni lahmacuncu motorcu statüsüne koydukları için
    3- 125 cc nin Otobanda/Çevre yolunda viiiiii diye bağırıp kıçını yırtıp 80-90 dan yukarı çıkamadığı için
    4- Scooter'a biniyorsanız imaj sorununuz olacaktır. Lahmacuncu Pizzacı motoru olduğundan azcık iri durayım diyorsanız maxi scooter almalısınız.
    5- Benim 250cc 24 beygir. ve 125-150cc motorların 8-10 beygir olduğunu düşünürseniz 2-3 katı güç farkı var. Ve bu fark çevre yolunda kıçına yapışan ökküz 4 tekerleklerden vızz diye kaçmanı sağlıyo.
    6- Araba bagajı gibi kocaman bagajı ve arkalıklı oturma yeri olduğu için
    7- Ayak koyma yerimin tamamen boş (Orta yer) olmasından dolayı büyük malzeme taşırken bacaklarımın arasına yere koyabilme şansım olduğundan

Özet;
    Başlangıç için 125-150cc mantıklı olabilir ama bu işe devam edecekseniz minimum 250cc diyorum. Daha yukarısı tabii daha iyi ama yakıtı artmaya başlıyor.

gazlabeni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor 150T1 Scooter
    Asya 150T1

ataper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS - Honda AfricaTwin Adv
    Alıntı koray_77 adlı üyeden alıntı
    scooter i sevmiyorum kaza yapmıştım ve ufak teker sevmiyorum...

yorum yok
    Bende scooterla kaza yaptım ve acaba büyük teker olsaydı durabilirmiydim diye aklımdan geçmio değil.
    Bunu gerçek anlamda analiz eden oldumu?
    Acaba scooter lar dahamı dengesiz yada dahamı zor durur?
    Enduro veya Racingler bu konuda dahamı şanslı yoksa bana komşunun tavuğu kazmı görünüyo?

gazlabeni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor 150T1 Scooter
    Alıntı ataper adlı üyeden alıntı
    DAELIM S2 250

1- Daha önce kullandığım 125cc Ramzey kesmediği için
    2- Arkadaşlarımın beni lahmacuncu motorcu statüsüne koydukları için
    3- 125 cc nin Otobanda/Çevre yolunda viiiiii diye bağırıp kıçını yırtıp 80-90 dan yukarı çıkamadığı için
    4- Scooter'a biniyorsanız imaj sorununuz olacaktır. Lahmacuncu Pizzacı motoru olduğundan azcık iri durayım diyorsanız maxi scooter almalısınız.
    5- Benim 250cc 24 beygir. ve 125-150cc motorların 8-10 beygir olduğunu düşünürseniz 2-3 katı güç farkı var. Ve bu fark çevre yolunda kıçına yapışan ökküz 4 tekerleklerden vızz diye kaçmanı sağlıyo.
    6- Araba bagajı gibi kocaman bagajı ve arkalıklı oturma yeri olduğu için
    7- Ayak koyma yerimin tamamen boş (Orta yer) olmasından dolayı büyük malzeme taşırken bacaklarımın arasına yere koyabilme şansım olduğundan

Özet;
    Başlangıç için 125-150cc mantıklı olabilir ama bu işe devam edecekseniz minimum 250cc diyorum. Daha yukarısı tabii daha iyi ama yakıtı artmaya başlıyor.

Arkadaşa aynen katılıyorum. 28 Mayıs Sapanca gezisine giderken ben bu vızzz olayını yaşadım. Motora asıldım, ittirdim kaktırdım ancak 115 Km yi geçemedi! ha birde acaba gösterdiği 115Km gerçekten 115Km midir! oda tartışılır. Ben Asya 150T1 kullanıyorum ve ilkkez sapancaya giderken artık bayıldığımı farkettim. Maltepe-fenerbaçe aralığında kullandığımda hiç sorun yok ama iş 130km lik aralıksız gidilecek bir mesafa oldumu artık bunaltı getiriyor. Bence de 250 CC, geniş bagajlı rahat oturaklı bir maksi scooter hem konfor hem güç hem de uzun seyehatler için uygun tercih olacaktır. Bir de yakıt tüketimi fazla olmayacaktır diğer 400 ve 600cc liklere göre...

İnsan yanından vız vız geçen motorları görünce iç çekiyor. En kısa sürede 250 CC ye terfi edeceğim İİİNŞAAALLLAH

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014

bence scooter daha dengesiz

normal motorlar gibi benzin deposunu karnın altına alamıyosun ya dengeyi bozuyo işte

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı gazlabeni adlı üyeden alıntı
    Arkadaşa aynen katılıyorum. 28 Mayıs Sapanca gezisine giderken ben bu vızzz olayını yaşadım. Motora asıldım, ittirdim kaktırdım ancak 115 Km yi geçemedi! ha birde acaba gösterdiği 115Km gerçekten 115Km midir! oda tartışılır. Ben Asya 150T1 kullanıyorum ve ilkkez sapancaya giderken artık bayıldığımı farkettim. Maltepe-fenerbaçe aralığında kullandığımda hiç sorun yok ama iş 130km lik aralıksız gidilecek bir mesafa oldumu artık bunaltı getiriyor. Bence de 250 CC, geniş bagajlı rahat oturaklı bir maksi scooter hem konfor hem güç hem de uzun seyehatler için uygun tercih olacaktır. Bir de yakıt tüketimi fazla olmayacaktır diğer 400 ve 600cc liklere göre...

İnsan yanından vız vız geçen motorları görünce iç çekiyor. En kısa sürede 250 CC ye terfi edeceğim İİİNŞAAALLLAH
    150 cc scooter 250 cc scooter vede son olarak 400 cc burgman kullanan biri olarak duygularını çok ii anlıorum..
    Sıralamaya bakarsan 250 ninde yetmiceni ve 400 ve üstü ile bu işin keyif oldugunu anlarsın.. Hiç ugrasma gec 400cc burgman a bana dua et..
    S&S

Motosikleti
    yamaha x-max 250
    asya 150 t 1

10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler