Ltflh adlı üyeden alıntı
Merhaba, 16 Yaşındayım haziranda A1 Ehliyetine başvuracağım ancak, Şuan param var iken motoru almak istiyorum, CBR125 R Alacağım başlangıç için.
Sahibinde adam akılı aşağıda ki ilan buldum, Daha iyisi var ama 16.000 TL bütçemi aşıyor açıkcası.
50.000 KM - 2013 Model CBR 125 R - 9.500 TL Pazarlık ile, 9,000 TL Ve Noter Satış Bedeli 224 TL, | Toplam Üç Aşağı Beş Yukarı 9,224 TL
Ben 16 yaşındayım, Bu motoru hem hayalim için hemde şimdilik öğrenmek sürmek için için alacağım, 18-19 da motor yükseltirim kesinlikle.
Şimdi İlk Defa Motor Alacağım, Süreceğim Nedir Ne Değildir Bilmiyorum, Tanıdığım Motor Süren Akrabamda Yok Danışmak İçin Maalesef, Youtubeden İzlediğim Videolar İle Bir Şeyler Öğrendim.
Aklıma Takılan 3-4 Soru Var Cevaplarsanız Memnun Olurum
50.000 KM Sorun Yaratır mı.
2013 Model İyi Midir, Kullanan var mı.
Noter Satış Bedeli, 224 TL İnternete Doğru mu, Satışta ne giderlerim olur.
1,68 Boyum mevcut, CBR 125R Yetişir miyim çok korkuyorum açıkcası
Yazlık Ekipmana 2,500 - 3,000 TL Ayırdım Yeter Mi, Kötü ekipman alıpta başıma iş açmak istemiyorum açıkcası.
Ekipman Önerileriniz Nedir, Baştan Aşağı, Yukarıda ki bütçem dahilinde.
Motor sürerken, Gopro, Aksiyon kamarası önemlimidir.
Motoru alırken nelere dikkat etmeliyim, Bilgili kimse yok çünkü, Youtubeden öğrendiğim bilgiler mevcut.
Açıkcası ilk defa motor süreceğim, 2-3 Yıllık hayalim çok heycanlıyım, Bana içtenlikle yardımcı olan kişilere çok teşekkürler.