R25 den sonra 1000rr geçmek sağlıklı olurmu yoksa araya MT 07 felan mi sikistirayim birsuru kişi geçmiş direk ama ben uzmanlardan sizlerden yardım almak istiyorum iyi geceler herkese
R25 den sonra 1000rr geçmek sağlıklı olurmu yoksa araya MT 07 felan mi sikistirayim birsuru kişi geçmiş direk ama ben uzmanlardan sizlerden yardım almak istiyorum iyi geceler herkese
Geç bişey olmaz, herkes kullanıyor sende kullanırsın. Dikkat et, gereksiz yerlerde gereksiz gaz açma yeter. Hayırlı olsun
boş yorum olucak ama bu soruya cevap verebilecek kadar tanımıyorum seni,nasıl birisin nasıl motor kullanırsın ruh halin nasıl alkol varmı vb. uzarda uzar
geç atın ölümü arpadan olsun
Geçiş konusu sağlık açısından bir problem yaratmaz.
Asıl sağlık problemi geçtikten sonra olabilir.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
1000'lik makinalar ile 600'lük makinalar arasında bile devasa bir fark var. r25 ile arasındaki farkı söylemiyorum bile. Elindeki gaz, 36 beygire alışmış, bir anda 140-160 beygirlik makinaya hakim olabilecek misin?
Bu soruyu sorduğuna göre,
Bileğine güvenen birisin.
Tükürme olayini hiçbir zaman unutma.
10-12 bin tl de ekipmana ayir.
Tulumuna kadar hepsini al.
Yok dostum,
Tükürme olayi
Üzerindeki surucuyu yere firlatmasi(uzerinden atmasi,motoru kontrol edememesi vs.)anlaminda kullanilir.
Aslinda 250cc de de olabilir ama yuksek cc deki durum daha farkli,yillar önce z750 kullanmiştim,bu yaşima kadar kullandigim en guçlu makinaydi,gazi açtiğim zaman uzakta gordugun bir aracin hoop hemen dibine gelmişsin.
Haliyle dusuk cc den geçen kişiler
bu akselerasyonu kontrol etmekte ayri bir sorun yaşayabiliyor.
Kafaya geçirmede farkli bir tâbir.
Onuda başka bir konuda anlatiriz
Mutlaka geçin.
Gaz açınca* kendinizi de geçer,
sonra kendinizle çarpışıp bir çok parçaya ayrılırsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
Onu rahmetli AEA çok güzel anlatmıştı, birisi bulup paylaşırsa çok hora geçer gerçekten.
"Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"
Forumun helvacı/pideci ekibi nerede kaldi yahu
Madem para var 600lük alın.
Mt07 nin kamu spotu buysa 1000rrı sen düşün işte.
Onun 1000rr almaya parası yetiyorda bizim helvacı tutmaya mı paramız yetmeyecek? Hayırlısı ile alsın helvacı buluruz kolay. Parası neyse öderiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)