siz hala zinciri yağlamakla mı uğraşıyorsunuz. otomatik zincir yağlama sistemi. ATP
Reklamlar
-
Onu biliyorum da yazın kamp yapma muhabbeti olursa mecbur gerekecek. Çadırı nereye koyacağız? Sendeki Sport touring gene birşeyler deneriz de bendeki direk Naked
Ben ciddi ciddi çadır olayına bakıp, camping alanlarına yöneleceğim gibi. Bu oteller çok para. Sittin sene vermem...
Reklamlar
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Onu biliyorum da yazın kamp yapma muhabbeti olursa mecbur gerekecek. Çadırı nereye koyacağız? Sendeki Sport touring gene birşeyler deneriz de bendeki direk Naked
Ben ciddi ciddi çadır olayına bakıp, camping alanlarına yöneleceğim gibi. Bu oteller çok para. Sittin sene vermem...
bi tane arabacı alacaksın guruba 😀
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Girmeyeceğim araziye yahu GİR-ME-YE-CE-ĞİM. Kamp olayına bile sıcak bakmıyorum da mecburiyetten düşünüyorum. otellere vereceğim paraya resmen acımaya başlıyorum. En azından 2gün kalacağım paraya 7gün kalırım.
-
İlla top case takmaya gerek yok. Sosis çanta ve depo üstü çanta da iş görür. Kamp çantası da olur ama dengeyi iyi ayarlamak lazım
-
Agresif nakedlarin arka yukarısına bir miktar ağırlık yüklenmesi ciddi dengesizlik oluşturabilir aman dikkat. Kafa sallama kötü şey.
-
Walla çok güzel olmuş. Aynen böyle birşeyler yapıp gitmek gerek. Eskiden otel falan diyordum ama şimdilerde pahalı gelmeye başladı. O paraya hem istediğim yere giderim, hem daha çok gezerim hem de daha çok keyif alırım gibime geliyor. Fakat camping alanlarına gitmeyi düşünüyorum. Doğa ile fazla vıcık vıcık olmaya gerek yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
hasmet adlı üyeden alıntı
Agresif nakedlarin arka yukarısına bir miktar ağırlık yüklenmesi ciddi dengesizlik oluşturabilir aman dikkat. Kafa sallama kötü şey.
Abi ben fazla gazı açınca zaten ön yere tam basmıyor 100-120km/sa arası gitmek yeterde artar. Daha fazlasına lüzum olduğuna inanmıyorum. Tek güzel yanı Dominar'la araba sollayacağım die kendimden geçerken, bununla rahat rahat elimin altında fazlaca güçle birlikte sürerim die düşünüyorum.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
zincire dil attım
Kahkaha attım yeminle
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Şu şekilde benim 70lt çantayı bir şekilde uydurmamıştım, daha doğrusu sabit tutamadım bu resmi referans alır tekrar denerim :D
-
70lt çantayı nereden buldun?
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
70lt çantayı nereden buldun?
Decathlon dan almıştım. buydu aldığım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
300 tlimiş ben aldığımda.
-
Düşünülebilir ama pahalı geldi nedense
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Şu şekilde benim 70lt çantayı bir şekilde uydurmamıştım, daha doğrusu sabit tutamadım bu resmi referans alır tekrar denerim :D
Deneyin hocam. Şu lastikli ipten ne kadar çok olursa o kadar sıkı duruyor. 5 tane kullandım ben
-
Sabahtan beridir Şu siyah Cbr250r'ye bakıyorum. Mt-07 sahibi oldum ama şu motor hep hoşuma gitti. Utanmasam bir tane alıp ortalıkta fink atacağım. Bir bana güzel gözüküyor herhalde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)