helal paraymış.
bu tip durumlar için önlem almayı seven biriyim. arvento ve/veya başka bir araç takip şirketinden de destek almanızı öneririm.
+ Kamera var mı ?
- Bir tane var da çalışmıyor..
NEDEN KARDEŞİM NEDEN ? Bu olay herhangi birisinin başına gelebilir, daha kötüleri de olabilir, kundaklama, cinayet, istismar..
KAMERA ALIP TAKMAYI BİLİYORSUNUZ, AMA BOZULDUMU YAPTIRMIYORSUNUZ NEDEN ?
Aramızda herhangi bir esnaf var ise bunu da cevaplar mısınız? aşırı merak ediyorum.. gece gece sinir oldum.. bizim burada da çoğu esnaf böyle çünkü vurdumduymaz
Bence oradaki pastane ve oraya giden çocuklar iş birliği içinde. Senin bir dukkanın olsa, bir yabancının motoru kaybolmuş olsa ne yaparsın, hemen iyi niyetle yardımcı olursun değil mi, abi bizde kamera yok ama burada ilerde vardır bakalım vs. dersin. Bence orada gördüklerimizin çoğu işbirlikçi, acı taraf şu bence, polisin hiçbir şey yapmaması ve kayıtları almaması... Beni en çok bu düşündüren!
Elbette kamera var ve çalışmıyor. Çalışırsa o dükkan çalışamaz. Yakarlar, cam-çerçeve indirirler...
hadi geçmiş olsun... gözünüz aydın...
Videonu İzledim Helal Olsun Sana
İyi ki kamera çekimi yapmış. Görüntülerdeki ilginçliği gözden kaçırmak imkansız.
Erketede bekleyen kişi. Motorunu arayan kişiyi hemen fark etmiş. Takip altına almış.
Motor hırsızlarını yakalamada ufak bir çaba göstermek bile sonuç veriyor.
Mevcut ortam hırsızlara karşı motor sahiplerinin kendi insiyatiflerinin önem kazanacağını gösteriyor.
O sokak çevresinde birden fazla hırsız var kanaatindeyim.
Kesinlikle öyle o civar hırsız kaynıyordur.
kamera bozuğu,markete girip bakan o çocuğu orada takılan grup... videonun altında o muhitte oturan insanların yorumları vardı fırnı tanır güveniriz öyle bir şey çıkmaz onlardan diyorlardı. kimsenin günahını almamak lazım G.Gezen de yorumlarda bende şüphelendim ama kanıt olmadan hiç bir şey yapamayız günahını da almayalım peşine düşmedim motoru buldum yeter demişti. bence de motora çok yakındı kendisi çalan arkadaş
tekeriniz yere sağlam bassın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)