Park Halindeki Motorlarımızı Paylaşıyoruz
Reklamlar
-
tomass adlı üyeden alıntı
Ya 2008, ya da 2009
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
snappy x adlı üyeden alıntı
Katil bu muydu?
Ucusan tuylerin arasindan beliren acimasiz farlar...
Reklamlar
-
Egzozun kokusu yeter...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Ya 2008, ya da 2009
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Katil bu muydu?
Ucusan tuylerin arasindan beliren acimasiz farlar...
yok o baska usta
levend84 adlı üyeden alıntı
Egzozun kokusu yeter...
bilerek fazladan basıyorum yağı,mahalleye sanıyor corona için ilac atıyorlar
-
yok o baska usta
bilerek fazladan basıyorum yağı,mahalleye sanıyor corona için ilac atıyorlar
Cok yag katma bujiyi yağlarsin,gazada fazla asilma platin meme yapar.
-
Cok yag katma bujiyi yağlarsin,gazada fazla asilma platin meme yapar.
bujiyi söküp kontrol ediyorum usta,zımpara atıyorum bazen,bunlarda platin yok benim bildiğim elektronik atesleme..
-
cıbılduck adlı üyeden alıntı
kask çok güzel siz mi yaptınız öyle mi aldınız
yok hocam bu şekilde satılıyor.hjc rpha 11 sitesinden 30 küsür çeşit var
-
Buyurunuz
-
-
Motosiklet Eğitmeni
Aslında buraya arabayı park ediyorum.
Motor garajda duruyor.
Yerdeki yeşil şeytan boynuzlarına dikkat!
Sürekli bir şeytana uyma halindeyim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Alakasi yok doatum,
Yagmur deponun altindaki tesisata kadar gidiyor mu?
Gitmiyor degil mi?
şimdiye kadar sıkıntısını çekeni görmedim. o yüzden şuanlık devam ediyorum yıkamaya.
kontak spreyim yeni bitti. o varken de gördüğüm yerlere sıkıyorum. bence bişey olmaz bu şekilde.
-
Güzel günler bizi bekler
-
-
-
ahmetmert58 adlı üyeden alıntı
bazı arkadaşlar yok hırsızların işini kolaylaştırıyosunuz, resimle beraber konumda paylaşın, resim paylaşmayın felan yazmış
şimdi biz buraya günlük park ettiğimiz şekilde motorumuzun resmini atınca motorun kilidi birden yok mu olacak ? yada birden hırsızın cebine kilidinizin anahtarımı düşecek
eğer kilitli veya güvenilir olduğunu düşündüğünüz yerde resim dahi çekmeye korkuyorsanız demekki motorunuzu güvenli şekilde muhafaza edemediğinizi düşünüyorsunuz. bence o zaman aldığınız önlemi bir gözden geçirin derim
çalıncağı var ise zaten çalacak adam ruhunuz duymadan keşfini çoktan yapıp uygun zamanı kolluyordur, burda park halinde atıcağınız bir fotoğrafın ben sanmıyorum hırsızın işini kolaylaştıracağını. kaldıki park halinde diye yazmışım, nasıl kilitliyorsunuz bi kilitlerin resmini atın dememişim
lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin. saygılarımla..
Tutup park yerinde ki motoru paylaştırmak hırsızın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değildir! Gel kardeşim, yeri bu, konumu bu al git demektir. Aldığımız önlemi sana soracak ya da senin yarım aklınla sorgulayacak değiliz!
PS. insanları gazlayıp kendin koymaman da ayrı bir ironi!!!
-
-
-
skucukyazici adlı üyeden alıntı
Tutup park yerinde ki motoru paylaştırmak hırsızın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değildir! Gel kardeşim, yeri bu, konumu bu al git demektir. Aldığımız önlemi sana soracak ya da senin yarım aklınla sorgulayacak değiliz!
PS. insanları gazlayıp kendin koymaman da ayrı bir ironi!!!
Ben özellikle atıyorum foto, çalabilecek hırsız varsa önce çelik dış kapıyı, sonra 3 asma kilit 1 alarmlı disk kilit olan kömürlük kapısını açıp ön ve arka tekerinde disk kilidi olan motosikleti binayı ayağa kaldırarak 2kat merdivende sırtında çıkarıp benim dairemin önünden geçmesi lazım.
O hırsızı arıyorum.
işini iyi yapan herkese saygım sonsuz 🙂
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Ben özellikle atıyorum foto, çalabilecek hırsız varsa önce çelik dış kapıyı, sonra 3 asma kilit 1 alarmlı disk kilit olan kömürlük kapısını açıp ön ve arka tekerinde disk kilidi olan motosikleti binayı ayağa kaldırarak 2kat merdivende sırtında çıkarıp benim dairemin önünden geçmesi lazım.
O hırsızı arıyorum.
işini iyi yapan herkese saygım sonsuz
Sizin için öyle olablir fakat ben insanların motorlarının çalındığı storylerini görünce üzülüyorum. Hele ki bu dönemde ekonominin ne olduğu ya da olacağı belli değilken. Hiç bişey paylaşılmasın demiyorum ama bazı şeylerin gizli kalması iyidir.
-
skucukyazici adlı üyeden alıntı
Sizin için öyle olablir fakat ben insanların motorlarının çalındığı storylerini görünce üzülüyorum. Hele ki bu dönemde ekonominin ne olduğu ya da olacağı belli değilken. Hiç bişey paylaşılmasın demiyorum ama bazı şeylerin gizli kalması iyidir.
Paylaşılan fotolarda konum bilgisi mi var ya da kullanıcı profillerinde açık adres mi yazıyor? Nasıl çalınacak ki?
-
sezarim adlı üyeden alıntı
Paylaşılan fotolarda konum bilgisi mi var ya da kullanıcı profillerinde açık adres mi yazıyor? Nasıl çalınacak ki?
Civarı tanıyan bi şahıs için kaynak olabileceğinden temkinli olmak lazım diyorum. Alt tarafı bi fotoğraf diyip geçebiliriz ve pahalıya patlayabilir. Kimsenin canı yanmasın diye söylüyorum. Transfer dönemi taraftar topluluğu forumundan haber yapılan bir ülkede yaşıyoruz. Her olasılığı değerlendirmemiz lazım bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)