Park Halindeki Motorlarımızı Paylaşıyoruz
Reklamlar
-
Arkadaşlar fotoğraflarla beraber konumda atabilirseniz daha rahat indira gandi yapılabilir.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Reklamlar
-
-
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Hoka , o capon hatuna gelin hanım kızımızın, dünyaya geldiğine pişman ettireceğinden adım gibi eminim . Ancak o
senin oto ve motonun markası , insan görünümlü robotik makineler üretmişti. Ev işlerinde gelin hanıma çok fazla yardım edeceğinden hiç kuşkum yok da GECE nelere muktedir olabileceğini bilmiyorum. Honda nın hatunları nasıldır
bilmiyoruz ki. Aslında bu forumdaki arkadaşlarımızın eksikliğidir. Hani hali vakti iç güveyinden epey hallice olan
dostlarımızdan bir kaçı, bu insansı HONDA SAAT ONDA robot hatunlardan alsalar. Bir müddet KULLANDIKTAN sonra
tecrübelerini bize aktarsalar bence çok iyi olur. Selamlarımızla.
Abi onun filmi de vardı. Rahmetli Kemal Sunal başrolde, Fatma Girik ile birlikte Japon bir robot ile olan münasebetler anlatılıyordu. Filmin adı da "japon işi" idi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Civic teki arka tampon alt difüzöru sen mi taktin?yoksa onceki sahibi mi takmiş?
O değilde,iki kilo panknotla su arabayi aldin,ama motora bir takim lastik almadin.aldiramadik gitti
Bir ara benim mazdayla senin hondayi kapiştiralim bakalim.ne olacak.
Difüzörü ben taktım leventim.
Stok lastiği telleri çıkana kadar kullanacağım. Stok lastik ve market poşeti kırmızı çizgimdir.
Senin Mazda hangi model? Yılı kaç?
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Abi onun filmi de vardı. Rahmetli Kemal Sunal başrolde, Fatma Girik ile birlikte Japon bir robot ile olan münasebetler anlatılıyordu. Filmin adı da "japon işi" idi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
Difüzörü ben taktım leventim.
Stok lastiği telleri çıkana kadar kullanacağım. Stok lastik ve market poşeti kırmızı çizgimdir.
Senin Mazda hangi model? Yılı kaç?
Hahaha,
Yakişmiş abi difüzör,içinde bir RS ci gizli,bagaj ustu yuksek tavan spoileride iyi gider.
Malesef benim aksesuar secenegim az,2018 mazda 3 sky active G.koltuk isitmali girtlak dolu şeker beyazi.
Ama senin civic kadar yakişikli değil.
Yanliz cbf teki durolar hic eskimiyor.
Çarik gibi lastik,motor eskir ama lastigin telleri cikmaz.
Kaza bela gelmeye...
-
Stok lastikte poşetgrip değil mi zaten?
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Stok lastikte poşetgrip değil mi zaten?
Hokanin İcinde uhde kalmiş poşet,
Askerde kisa donemlere poşet yakiştirmasi yapilir.o hesap
-
Hokanin İcinde uhde kalmiş poşet,
Askerde kisa donemlere poşet yakiştirmasi yapilir.o hesap
Birgün sinsi bir çivi gelecek ve bizim yaptıramadığımızı yapacak. Hokahey, hey gidi hey die sağlam lastik takacak ama poşet gripleride bahçede saksı niyetine tutacak.
Görende hey gidi hey, ölse bile bu lastik YÖK olmuyor. Bu nasıl bir lastikmiş breh breh breh die içinden geçirecek.
-
buda benden gelsin bre
-
-
gokhanergun adlı üyeden alıntı
Maske yakişmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
mavzer-i adlı üyeden alıntı
Cihan yikamayin şu motorlari yahu,
İlerde elektrik/elektronik sorunlar çikiyor.
Nemli bezle sil geç.
-
[IMG]https://hizliresim.com/3qzNMk[/IMG]
Uzunca bir zaman daha binemeyeceğiz sanırım :(
Bu aralar otoparkta foto çekme fırsatı bile olmuyor.
Fotolar biraz eski
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
kask çok güzel siz mi yaptınız öyle mi aldınız
-
Maske yakişmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
Cihan yikamayin şu motorlari yahu,
İlerde elektrik/elektronik sorunlar çikiyor.
Nemli bezle sil geç.
sağnak yağmurda da kullanıyom ben. onda bişey olmuyosa bundada olmasın. japon malıysa hakkını versin :D
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
sağnak yağmurda da kullanıyom ben. onda bişey olmuyosa bundada olmasın. japon malıysa hakkını versin :D
Alakasi yok doatum,
Yagmur deponun altindaki tesisata kadar gidiyor mu?
Gitmiyor degil mi?
-
Hahaha,
Yakişmiş abi difüzör,içinde bir RS ci gizli,bagaj ustu yuksek tavan spoileride iyi gider.
Malesef benim aksesuar secenegim az,2018 mazda 3 sky active G.koltuk isitmali girtlak dolu
şeker beyazi.
Ama senin civic kadar yakişikli değil.
Yanliz cbf teki durolar hic eskimiyor.
Çarik gibi lastik,motor eskir ama lastigin telleri cikmaz.
Kaza bela gelmeye...
Eskimiyor, bitmiyor stoklar. Arka stoğa yanaktan çivi girdi, pert oldu, değiştirdim. Ön stok bişey olsun diye bekliyorum ama olduğu yok.
-
forza 250'min selamı var hepinize. hırsız beni nereden bulacak demeyip fotoğraf paylaşmıyorum umarım şu lanet günler geride kalır da güzel etkinliklerde buluşuruz.
-
Öğrenci spec 200ns
-
Namluda mermi misali
-
snappy x adlı üyeden alıntı
Heyt be bionik..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)