Park Halindeki Motorlarımızı Paylaşıyoruz
Reklamlar
-
Arkadaşlar malum salgından dolayı büyük bir çoğunluğumuz evlerimizden ne işe nede gezmeye çıkabiliyoruz. Aklıma böyle bir fikir geldi. Hem forumdaşlarımızın motosikletlerini görmüş oluruz hemde bu vesile ile sohbet edip can sıkıntımızı bir nebze geçirmiş oluruz Bakalım kimler evinde kalıyor, kimler fellik fellik geziyor
Reklamlar
-
Bir motorum bile yok
-
-
Buyrun honda ailem park halinde yatıyorlar:
Bir de japon arvat alırsam seriyi tamamlamış oluyorum.
-
Bu da bizim prenses .d
-
-
-
aaa yapamadım olmuyor
-
Hırsızların işini kolaylaştırmaya çalışmıyorsanız biraz daha düşünün, motorlarınızın nerede nasıl durduğunu neden paylaşıyorsunuz? Herkesi kendiniz gibi bilmeyin. Paranoyaya luzum yok ama tedbirli olmanız lazım!!!
-
Moderatör
Üzeri kapalı olduğu için park ettiğim, Merkez camiinin cenaze namazı kılınan 4 adet yan yana duran musalla taşlarının tam ortasında şu anda. Çünkü ofisin önünden sadece o kısım gözüküyor. Dolayısıyla resim falan yok
-
bu sefer oldu valla.haftada 1 bağışılık sistemini güçlendiriyor
-
Buda benimki
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Laylon kaplama. Sıkılmıştır şimdi onlar orada yahu!
-
Hoka , o capon hatuna gelin hanım kızımızın, dünyaya geldiğine pişman ettireceğinden adım gibi eminim . Ancak o
senin oto ve motonun markası , insan görünümlü robotik makineler üretmişti. Ev işlerinde gelin hanıma çok fazla yardım edeceğinden hiç kuşkum yok da GECE nelere muktedir olabileceğini bilmiyorum. Honda nın hatunları nasıldır
bilmiyoruz ki. Aslında bu forumdaki arkadaşlarımızın eksikliğidir. Hani hali vakti iç güveyinden epey hallice olan
dostlarımızdan bir kaçı, bu insansı HONDA SAAT ONDA robot hatunlardan alsalar. Bir müddet KULLANDIKTAN sonra
tecrübelerini bize aktarsalar bence çok iyi olur. Selamlarımızla.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Laylon kaplama. Sıkılmıştır şimdi onlar orada yahu!
Şuan üstü açık motorun. Hatta brandayı halen örteyeceğim Yarın yağmur yağmayacak olsa, otomatik zincir yağlama taktıracaktım. Artık haftaya kaldı. Bundan mütevellit daha zincir işi ile uğraşmam. Yalnız laylonlu olan Goldwing, benimki küçük duran
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Şuan üstü açık motorun. Hatta brandayı halen örteyeceğim
Yarın yağmur yağmayacak olsa, otomatik zincir yağlama taktıracaktım. Artık haftaya kaldı. Bundan mütevellit daha zincir işi ile uğraşmam. Yalnız laylonlu olan Goldwing, benimki küçük duran
Senin komşun Goldwing'i karantinaya almış sanki
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Civic teki arka tampon alt difüzöru sen mi taktin?yoksa onceki sahibi mi takmiş?
O değilde,iki kilo panknotla su arabayi aldin,ama motora bir takim lastik almadin.aldiramadik gitti
Bir ara benim mazdayla senin hondayi kapiştiralim bakalim.ne olacak.
-
Park edecek yer bulabildik çok şükür
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Virüsten dolayı rodajını tamamlayamadım hâlâ.
[IMG][/IMG]
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Senin komşun Goldwing'i karantinaya almış sanki
Aynen. Eve gelirken bende üstünü örttüm yavrucağın. Kedi tünemiş. İyiki gelip, brandayı atmışım. Yatışa devam ediyor şimdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Virüs mirüs dinlemem walla. Bu haftasonu hava yağmurlu. Gelecek haftasonu atp zincir yağlamaya gideceğim. Sonrada ilk güzel günlerde yağlama derdi olmadan motorun zevkine varacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)