açık adres de verelim mi
Başlık bari Motosikletlerimizi gösteriyoruz veya paylaşıyoruz olsaydı... Başlık hırsızlara yol gösterici niteliğinde maşallah
Bu gece 23:00 - 08:00 arası motosikletlerimizi sokağa park edip kilitlemiyoruz. Herkesi kampanyaya bekliyorum!!!
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
yahu çok şükür beni tam anlamıyla anlayan birisi. türkçe de maaşallah lastik gibi nereye çeksen oraya uzuyor. park halinde demek " geceleri motorunuzu nasıl park ediyorsunuz " demek olarak algılanmış. halbuki bakkala gidip içeri girdiğiniz de bile motorunuz park halindedir. halbuki sürücü kurslarında ilk öğretilen şeylerden biridir park hali ama çok üzücü bişey bu. böyle laf sokuşturmaya çalışan arkadaşlar var " adres verelim, hırsızların ekmeğine yağ sürüyorsun " vs. gibi. bu arkadaşlar motosikletinin herhangi bir yerde durmuş halinin resmini bile paylaşmaya korkuyorsa geceleri yatağında nasıl uyuyor çok merak ediyorum
[IMG][url=https://hizliresim.com/Tm6we9]
Bu aralar birbirimize pek vakit ayıramasak da derin duygularımızın sığlaşma durumu kesinlikle söz konusu değildir
Tüm vitesli motorlar şaftlı olsa ne olurdu sanki
Zincir yağlama, temizleme, gerdirme derdi yok
Sezonu kapattım bende. Yaz başında görüşmek dileğiyle.
Maske takın, sosyal mesafeyi koruyun.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)