Park Halindeki Motorlarımızı Paylaşıyoruz
Reklamlar
-
skucukyazici adlı üyeden alıntı
Civarı tanıyan bi şahıs için kaynak olabileceğinden temkinli olmak lazım diyorum. Alt tarafı bi fotoğraf diyip geçebiliriz ve pahalıya patlayabilir. Kimsenin canı yanmasın diye söylüyorum. Transfer dönemi taraftar topluluğu forumundan haber yapılan bir ülkede yaşıyoruz. Her olasılığı değerlendirmemiz lazım bence.
Paylaşılan fotoların çoğunda sadece motor ve binanın duvarı görünüyor. Oradan çevreyi tanayacak ve çalacak birisi varsa zaten ona hiçbir şey dayanmaz. Diğer fotolarda ya benzinlik ya sahil ya da eski bir geziden kalma. Elbette siz uyarmışsınız, isteyen dikkate alr, isteyen almaz.
Reklamlar
-
sezarim adlı üyeden alıntı
Paylaşılan fotoların çoğunda sadece motor ve binanın duvarı görünüyor. Oradan çevreyi tanayacak ve çalacak birisi varsa zaten ona hiçbir şey dayanmaz. Diğer fotolarda ya benzinlik ya sahil ya da eski bir geziden kalma. Elbette siz uyarmışsınız, isteyen dikkate alr, isteyen almaz.
Fotolar üzerinden değil konu açıldığında dedim.
-
Park halinde bi bu fotoğrafım varmış :D onuda habersiz çekmişler :D
-
Şuan kapalı garajda yatıyor ama yazın bir yere gidince aklım motorda kalmasın diye spy5000m alarm taktım kafam rahat. Aküyü yemesin diye araya anahtar koydum. Garajda yatarken alarm devredışı kalıyor
-
-
tur planları ertelendi, hazırlıklara devam.
-
-
bu da benim sıpa
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanmak nasip olur umarım. Ne çektin be motoru değiştirene kadar
-
ahmetmert58 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanmak nasip olur umarım. Ne çektin be motoru değiştirene kadar
eyvallah hocam teşekkürler
sorma valla ya, ama ben diyorum ki bütce max X tl, herkes su kadar para koyarsan sunu alırsın diye öneride buluyordu :D
1 ay oldu pişman olmam umarımç
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
. Evin önünden hiç ayrilmiyoruz
-
Egzoz manifoldunu da boş bir zamanında temizlesen süper olur.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Egzoz manifoldunu da boş bir zamanında temizlesen süper olur.
bilmiyom ki nasıl yapcagmı :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Bu da benim.
-
bilmiyom ki nasıl yapcagmı :D
https://youtu.be/q7gI8JK3MGc
-
[IMG][/IMG]
-
Gene yazıyorum: PAYLAŞMAYIN. Paylaşacaksanız da telefonunuzun, fotoğraf makinenizin resimlere KONUM İŞLEMEMESİ için ya gps’inizi kapatın ya da resme konum atılmasını kapatın. Sonra da gelip burada motorum çalındı diye ağlamayın.
-
abi bildiğim kadarıyla fotoğraf paylaşım sitelerine eklenince gps datası varsa da kayboluyor.
zaten herkes sahilde dağda bayırda foto paylaşmış , pek evde yok
Ama hırsızlar mutlaka bu forumda gezip güvenlik ve kamufle yöntemlerini öğreniyordur.
-
-
gork26 adlı üyeden alıntı
Seviyorum şöyle motorları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)