15bin TL civarına ne alınabilir?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tvs rtr 200 4v veya hero xpulse 200 sıfır alınacaksa
2. elden ağzı yanan biri olarak söylüyorum canı burnunda cbr250 veya mt25 lere para vermeyin, sıfır olsun kafanız rahat olsun
-
Sadistic adlı üyeden alıntı
tvs rtr 200 4v veya hero xpulse 200 sıfır alınacaksa
2. elden ağzı yanan biri olarak söylüyorum canı burnunda cbr250 veya mt25 lere para vermeyin, sıfır olsun kafanız rahat olsun
bende tam bu şekilde sıfır mı 2. el mi arasında kalmıştım.
sym wolf 250
ns200
bn251 lere de çok baktım rtr200 ve xpulseye de.
önerin için teşekkür ederim, başka öneriler de gelirse en mantıklı şekilde hareket etmeye çalışıcam
-
benim 2017 abs'li ns200'ü 12500'e bırakayım sana istersen
bu arada arkadaki octavia da satılık almak isteyen olursa
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
benim 2017 abs'li ns200'ü 12500'e bırakayım sana istersen
km kaç hocam bakarsın düşünürüz
-
pulsar :esnaf isi uzunyol sehirci motoru beklenti yuksek olmamali.
bn251:hintliden kaliteli, sehirici kullanilabilir fazla bilgi henuz yok.
wolf 250: hintliden kaliteli, Uzun ömürlü, uzunyoli konforlu fakat parca ve servis muamma
ktm 200 ve 250: altyapıları ayni bajaj tarafindan uretiliyor fakat kalitesi daha iyi. daha cok sehir icine yonelik motorlar. ayni sey rc icinde gecerli.
cbr 250:kranki ile meşhur. elbette kullaniciyada bagli fakat kranki zayif oldugu gercek.
tvs ve xpulse hakkinda bilgim yok. eger tamirci degil iseniz o paraya alinacak mtden hayır çıkmayacağını dusunuyorum.
-
O bütçeye alınabilecekler(kendi listemdir) :
Kawasaki Z250sl
Cfmoto Nk250
Bajaj Pulsar Ns200
Sym Wolf 250
Hepsini araştır beğendiğini al.
-
Duke 200 kullanıyorum burdan veya özel mesajla sorularını cevaplayabilirim.
-
9000-11000 TL bandında temiz Wolf.ler var piyasada ama bu modelin Türkiye'ye en son 2015'de geldiğini unutmamak gerek. Ben 49000 km Wolf kullandım, bir çok gerekli parçanın muadil bilgisi var. Bu motoru düşünürseniz de bana soru sormaktan çekinmeyin.
-
Sahibindende 15.500 16 civarına cf moto 250 NK var. Düşük km yeni sorunsuz absli.
-
Bu fiyata km takilmazsan kawa ninja 250sl ya da z250sl km kriterse tvs rtr200. Ninjalar abs'li denk gelebilir. Abs önemli. Uzun araştırmalar sonucunda yazıyorum bunu
-
Kategori olarak ne düşünüyorsun? 2006 model civarlarında tur motoru önerebilirim ben.
-
macera aramaya gerek yok.
tvs apache 180
tvs apache 200
bajaj pulsar 200
ktm duke 200
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Octavia fiyati nedir?
Dsg şanziman yoksa düşünülür..
düz vites. bayiden sıfır alırken dsg'nin risklerini bilerek dsg almadık zaten. 145 bin tl. dizel ambition paket. 60 binde yetkili servis bakımlı kaza boya yok.
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
düz vites. bayiden sıfır alırken dsg'nin risklerini bilerek dsg almadık zaten. 145 bin tl. dizel ambition paket. 60 binde yetkili servis bakımlı kaza boya yok.
Dogrudur dostum,
100 bin km uzeri benzinli seriden bakiyorduk.
85-95 bin tl civari.
Aracin guzel,alicisi çok olur.hayirli satişlar.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Dogrudur dostum,
100 bin km uzeri benzinli seriden bakiyorduk.
85-95 bin tl civari.
Aracin guzel,alicisi çok olur.hayirli satişlar.
daha ilana koymadık bakalım hayırlısı artık
-
O bütceye YS125 yada CB125F alınır. Diger düsündugun bütün Çin, yada Hint mallarında 5 basar bu motorlar. Hacmine aldanma sakın, Japon harici motosiklet almak pişmanlıktır.
-
-
ulkerhan adlı üyeden alıntı
Bu kafayla İtalyan'da, Amerikan'da, Kore'de çöp.
Çin'i bilmem de Hint'den pişman olanı duymadık daha. Özellikle TVS.
Fakat CB125F yüzünden bu forumda ağlayanı çok okuduk. Motor düz yolda gitmiyor diyen mi? Parçaları çok pahalı diyen mi? Hepsi var forumda.
Sağdan say 10hp
Soldan say 10hp
-
ulkerhan adlı üyeden alıntı
Bu kafayla İtalyan'da, Amerikan'da, Kore'de çöp.
Çin'i bilmem de Hint'den pişman olanı duymadık daha. Özellikle TVS.
Fakat CB125F yüzünden bu forumda ağlayanı çok okuduk. Motor düz yolda gitmiyor diyen mi? Parçaları çok pahalı diyen mi? Hepsi var forumda.
Tabiri caiz ise iki günlük motosiklet tecrüben var ve ahkam kesiyorsun. Siz bilirsiniz ben söyler geçerim.
Göl sizin ördek sizin, ister yüzdürün ister düzdürün.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)