Motoenvanter diye bir site var buradan alışveriş yapan var mı?
Reklamlar
-
https://www.motoenvanter.com/dainese...mont&prcolor=1
Bu monttan almayı düşünüyordum ama dainese in kendi mağazasında fiyatı çok daha fazla bu siteden alışveriş yapan var mıdır? Ürünler orijinal midir yoksa çakma mıdır fiyatı böyle görünce güvenemedim. Orijinal olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır?
Reklamlar
-
Genelde dikiş kaliteleri ürünlerin çakma olduğunu ele verir. Ancak birçok farklı "çakma" kategorisi olduğundan bazılarını anlamak pek mümkün olmuyor.
Fc-moto.de, revizllla, chromeburner gibi sitelere göz atmanı tavsiye ederim.
-
MrLucky13 adlı üyeden alıntı
Genelde dikiş kaliteleri ürünlerin çakma olduğunu ele verir. Ancak birçok farklı "çakma" kategorisi olduğundan bazılarını anlamak pek mümkün olmuyor.
Teşekkür ederim inceleyeceğim
-
Sabah bende gördüm ilanlarını merak ediyorum açıkçası şuraya park edeyim yorumu
-
Fiyatları görünce site benim de dikkatimi çekti. fcmoto sitesinde aynı ceket 227 EUR olarak görünce çakma olma ihtimali artıyor sanki. Ayrıca yeri Folkart olarak belirtilmiş. İzmir'deki motosiklet ekipmanları Kahramanlar semtinde oluyor genelde.
Takipteyim bakalım.
-
umitosman adlı üyeden alıntı
Fiyatları görünce site benim de dikkatimi çekti. fcmoto sitesinde aynı ceket 227 EUR olarak görünce çakma olma ihtimali artıyor sanki. Ayrıca yeri Folkart olarak belirtilmiş. İzmir'deki motosiklet ekipmanları Kahramanlar semtinde oluyor genelde.
Takipteyim bakalım.
Folkartta olma ihtimali sıfır. Çünkü çok araştırdım orda olduğuna dair bilgi bulamadım. Umarım yanılıyorumdur.
-
2 ay önce açılmış site. sakat
-
gezginkral adlı üyeden alıntı
Folkartta olma ihtimali sıfır. Çünkü çok araştırdım orda olduğuna dair bilgi bulamadım. Umarım yanılıyorumdur.
Nereye baktıysam adres folkart gözküyor, normalde bu tip plazalarda "directory listing" olur ama oda yok!
-
Revit tornado 2 modelinin bildiğim kadarı ile kırmızı rengi yok. Orjinalde siyah, krem ve k.rengi(bej) var sadece. Dikkatli olmakta fayda var.
https://www.motoenvanter.com/rev-it-tornado-2-motosiklet-ceketi-rev-it-tornado-2-motosiklet-ceketi
-
aliexressten stoklamış satıyor anladığım kadarıyla
-
https://www.motoenvanter.com/dainese...valentinorossi
"Dainese Full Metal 6" 3.000 küsur tl lik eldiveni 472 tl ye satıyorlar. sence orjinal olma ihtimali var mıdır?
-
Satıcıyla konuşursanız zaten stokta olmayan ürünlerin teslimat süresinin 5-25 gün olduğunu söyleyecektir(Bize öyle söyledi). Ürünler hakkında "şirketimiz tarafından garantili olarak gönderiyoruz" bilgisini vermişti.
Fiyatlarıyla birlikte bu bilgiyi de alınca "bildiğiniz aliexpressten al burada sat" firması olduğu kanısı ağır basıyor.
Orjinal almak istiyorsanız çok da bulaşmayın derim, naçizane fikrim.
Ek bilgi: yazışmalarda oldukça nezaketli ve güzel bir dille yazıyor. Öyle "Aldım satacaaammm, vermezlerse kaçacammm" tarzında bir hırboluk yok.
-
maktama adlı üyeden alıntı
Ek bilgi: yazışmalarda oldukça nezaketli ve güzel bir dille yazıyor. Öyle "Aldım satacaaammm, vermezlerse kaçacammm" tarzında bir hırboluk yok.
Hayatımda en iyi müşteri hizmeti sağlayan ticari işletmelerden biri, yerde 5 liraya kol saati satan bir seyyar satıcıydı.
- Bu saati geçen hafta aldım ama çok geri kalıyor.
- At oraya. Al yeni bi tane.
Çözüm odaklı, satış belgesi gösterme zorunluluğu gibi türlü bürokratik prosedürden soyunmuş, müşteri memnuniyetini baz alan yaklaşımları, üstelik kısıtlı ciroya sahip bir işletme için, takdir edilesiydi. Bir başka deyişle, daha n'apsın adam?
Konuya dönecek olursak:
Tavsiyem uzak durun. Dainese kadar üst seviye olmasa da, adamakıllı standartlarda koruma sunan orta halli ekipmana yönelin.
Fason üretimin amacı koruma değil, orijinaline benzemektir. Hakiki üst deri kullanmaz, deriye benzeyen naylon kullanır. Evet orta halli ürün de belki öyle deri kullanmaz, ama en azından sürtünmeye dayanıklı sentetik materyal kullanır. Deriye benzemese de yola sürttüğünde naylon gibi eriyip parçalanmaz.
-
bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı
Kesin orijinal.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Bende bunun bir alt seviyesi var. Korumaları metal değil de karbon-fiber. Kaç sene önce indirimden $150 civarına almıştım sanırım...
-
MrLucky13 adlı üyeden alıntı
Fcmoto.de falan yurtdışı değil mi? Buralardan nasıl alışveriş yapılır? Gümrük vergi vs nasıl oluyor anlatan bir yer var mıdır acaba?
-
Dainese replikası (kopyası) diye yazmış zaten.
-
sanausbe adlı üyeden alıntı
Dainese replikası (kopyası) diye yazmış zaten.
hayır oradaki replica yazısının amacı rossinin giydiği eldivenin normal tüketiciler için üretilmiş hali demek. yani yan sanayi olduğu anlamına gelmiyor.
-
Siteye girince AliExpress’e girmiş gibi oluyorsun zaten.
-
Bilinmedik siteler genel olarak cakma versiyonlarını satabiliyor.
%20 ye kadar düşük satışlardan cok kıllanmıyorum ama daha da ucuzlarsa emin olamıyorum.
Adamlar ile yazılı teyit aldıktan sonra alışveriş yapabilirsin elbet, ancak replika ile ilgili gecen bir konu olmustu, ayırt etmek neredeyse imkansız durumda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)