Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motoenvanter diye bir site var buradan alışveriş yapan var mı?

REKLAM ALANI

Merhaba,
    Öncelikle hakkımızdaki yorumlarınız için teşekkür ederiz. Dilediğiniz zaman ofisimize gelip ürünlerimizi görebilirsiniz.
    Hakkımızdaki düşünceleriniz bizim için çok önemli dilediğiniz zaman bizi araya bilirsiniz Telefon: +90 (232) 935 68 29 / Mobile : +90 (553) 767 5410 numaralardan ulaşabilirsiniz.
    Yedek parça ve bazı çanta modellerimiz imitasyon bunu siz değerli müşterilerimize sürekli olarak belirtiyoruz. Motosiklet ekipmanları ,Motosiklet kaskları, Motosiklet eldivenleri , Motosiklet montları tümü orijinal ürünlerdir daha fazla bilgi ve ürün için Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Motoenvanter.com

Teşekkür ederim
    Saygılarımla
    Burak Alpaslan KARA
    Moto Envanter Genel Müdürü

Bize Ulaşın
    Telefon: +90 (232) 935 68 29
    Cep: +90 (553) 767 5410
    www.motoenvanter.com

Adres:
    Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No: 47B
    Folkart Kuleleri Kule Kat: 34 Daire: 3406
    Bayraklı / İZMİR
    Alikenan bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alikenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RSV4 Factory, SR-GT 200
    Alıntı motoenvanter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [I][SIZE=3]Yedek parça ve bazı çanta modellerimiz imitasyon bunu siz değerli müşterilerimize sürekli olarak belirtiyoruz. Motosiklet ekipmanları ,Motosiklet kaskları, Motosiklet eldivenleri , Motosiklet montları tümü orijinal ürünlerdir daha fazla bilgi ve ürün için Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Motoenvanter.com
    Bazi urunlerinizin fiyati distributorlerin alis fiyatlarindan bile asagi gibi, orijinal olarak belirtseniz de insanlarin aklinda soru isareti kalabilir. Bu asiri ucuz olan urunleriniz, misal; defolu veya benzer tarz urunlermidir?

Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satıcıyla konuşursanız zaten stokta olmayan ürünlerin teslimat süresinin 5-25 gün olduğunu söyleyecektir(Bize öyle söyledi). Ürünler hakkında "şirketimiz tarafından garantili olarak gönderiyoruz" bilgisini vermişti.

Fiyatlarıyla birlikte bu bilgiyi de alınca "bildiğiniz aliexpressten al burada sat" firması olduğu kanısı ağır basıyor.
    Orjinal almak istiyorsanız çok da bulaşmayın derim, naçizane fikrim.
    Ek bilgi: yazışmalarda oldukça nezaketli ve güzel bir dille yazıyor. Öyle "Aldım satacaaammm, vermezlerse kaçacammm" tarzında bir hırboluk yok.
    Nedir durum peki aldınız mı ürün? sıkıntı çıktı mı?

Motosikleti
    Honda Cbr500R (2015)
    aliexpresdeki ürünleri 3 kat pahalıya satıyor, ben olsam bulaşmam.

Alıntı Alikenan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazi urunlerinizin fiyati distributorlerin alis fiyatlarindan bile asagi gibi, orijinal olarak belirtseniz de insanlarin aklinda soru isareti kalabilir. Bu asiri ucuz olan urunleriniz, misal; defolu veya benzer tarz urunlermidir?
    Merhaba ekipmanlarımız sıfır defosuz ve orijinal olarak gönderiyoruz dilerseniz.
    İzmir'de bulunan ofisimize gelip sattığımız ürünleri göre bilirsiniz.

Bende dainese d tail kuytuk çantası almak istiyorum. N11 motoenvanter dükkanında 800 küsür lira. Sitede 650 lira. Sipariş vermekte kararsızım ya.

Motosikleti
    CBR 1000 RR
    Merhaba ,

Bu siteden sipariş veren birisi olarak yazıyorum.

Dainese D-mach sırt çantası siparişi verdim. Ürün burada 937 TL idi. Türkiye'de farklı sitelerde satışı 1400-1500 TL civarındaydı. Yurt dışından getirmeye çalışsam 1200 TL den uygun fiyat bulamadım. Ben de site ile görüşüp ödemeyi yaptım,20 gün civarında bekledikten sonra çok kötü bir taklit çanta geldi. Bu çantanın orjinalini bilmeyen alıp kullanır mı emin değilim. Bununla karşılacağımı tahmin ediyordum o yüzden ürünün özellikle orjinal olduğunu teyit aldıktan sonra siparişi vermiştim.

Site üzerinden tekrar yetkili ile iletişime geçtim. Özür dilediler iade alabiliriz aynı kargo ile karşı ödemeli gönderebilirsiniz dediler. Ürünü iade ettim onlar da para iadesini yaptılar. Karşınızda sizinle iyi konuşan bir muhattap olsa da ciddi bir güvensizlik o nedenle ben başka sipariş vermedim vermem de . Etrafımdaki arkadaşlarım da dahil. Onlara da ref. oldu .

Sadece bu site için değil farklı sitelerden de çok uygun fiyatları kesin emin olmadan almayın bence. Alıyorsanız bu riski bilerek almak lazım.

İyi Günler...
    Quantrell bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)