SÜR YA DA #EVDEKAL | KoronaVirüs
Reklamlar
-
Koronavirüs sebebiyle zor günler geçiriyoruz,uyarıları dikkate almamak marifet değil.Sağlığımız için #evdekal
https://www.youtube.com/watch?v=5FeuHQZOtnY
Reklamlar
-
-
Bence de sürmeye bir ara verin. Ben karantina günlerinde kendime yeni rotalar çıkarmakla meşgulüm mesela
-
benzinlik haric insanlar ile temas edilmeyecek ise (ode gec var ise cok daha iyi) sürmekte fayda var ✌️
-
Evde kal demek için dışarı çıkmak???
-
kendi kendine sinematografik mastürbasyon yapıp tribe giren, bunun üzerinden ego tatmini yapan ve kendine kimlik arayan kişiliksiz bir tip.
-
MrLucky13 adlı üyeden alıntı
Bence de sürmeye bir ara verin. Ben karantina günlerinde kendime yeni rotalar çıkarmakla meşgulüm mesela
O rotaları bizlerle de paylaşma dileğinle. Hatta bir konu aç. #evdekal'ırken gidilmesi gereken rotalar derlemesi die falan. Çok ilginç ve Türkiye'nin her yerinden gelecek bir sürü rota önerisi olur elimizde. Zaman geçirmek için birebir meşgale olur...
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
O rotaları bizlerle de paylaşma dileğinle. Hatta bir konu aç. #evdekal'ırken gidilmesi gereken rotalar derlemesi die falan. Çok ilginç ve Türkiye'nin her yerinden gelecek bir sürü rota önerisi olur elimizde. Zaman geçirmek için birebir meşgale olur...
Gayet mantıklı, bunu 1 kişinin açmasını beklemektense derleme bir şekilde açabiliriz bence
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
kendi kendine sinematografik mastürbasyon yapıp tribe giren, bunun üzerinden ego tatmini yapan ve kendine kimlik arayan kişiliksiz bir tip.
Biraz fazla ağır bir yorum olmamış mı ? Orantısız güç kullanmışsın. Ayıp olmuş.
-
Şu aşağıdaki rotayı yazın yapmıştım, inşallah yine yaparım.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kalma işini kamp olarak mı hallediyorsunuz ? veya kalıyor musunuz durak noktası belirleyerek
-
Quantrell adlı üyeden alıntı
Kalma işini kamp olarak mı hallediyorsunuz ? veya kalıyor musunuz durak noktası belirleyerek
Kamp olayını hiç bilmediğimden, ben hep günü birlik geziyorum. Kamp malzemesi alıp bu işlere girsem çok daha keyifli olacak. Aşağıdaki bir diğer rotayı da aynı gün içinde yapmıştım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)