Abi bu havalarda istanbul da motor süruhorum. 2 tane mont giyerek üşümeye engel oldum ama eldivenim 90 tl lik dandik bir şey. R 25 mavi renk kullaniyoeum. Boyle sogugu gecirmeyen tatli bi eldiven öneriniz var mi?
Abi bu havalarda istanbul da motor süruhorum. 2 tane mont giyerek üşümeye engel oldum ama eldivenim 90 tl lik dandik bir şey. R 25 mavi renk kullaniyoeum. Boyle sogugu gecirmeyen tatli bi eldiven öneriniz var mi?
revit h2o. daha önce kullanmadım ama çok meşhur bi eldiven. tasarımıda çok hoş duruyor
700 tl ye eldivenmi alınır? Kaskı, montu o paraya alirim ben. Ülkenin ekonomik koşulllari sizi etkilemiyor sanirim. Allah daha çok versinde, benim mantigima tamamen ters, 500 bin tl lik Ducatiye binsem bile 700 tl eldivene para vermem, eldiven alt tarafi.
İkinci el bakın. Ben dainese d1 carbon longu 500 e aldım. 250 ye geldi bana.
Motospartan bilek korumalı eldivene bakabilirsin. Hem fiyatı uygun hem de işlevleri güzel. Ben daha yeni aldım 2.el Allah'a şükür düşüp de deneme fırsatım olmadı. Ama muhtemelen iyi iş çıkarıcak diye düşünüyorum.
https://www.motomax.com.tr/4riders-meribel-pro-kislik-eldiven
bu eldiven hakkında bilgisi olan var mı? mt-25 de kullanacam
Icon hypersport 2 önerebilirim. Bende revit boxxer h2o var. Bir süre sonra soğuk geçiriyor. Hypersport daha iyi duruyor. Ayrıca çok soğuklarda güzel bir liner giyebilirsin
Revitten uzak durun
Nic, held gibi markaların kevlar olablarına bakın. Denemeden de almayın. Parmak uçlarında dikiş kalıyor, ya da avuç içinde toplanıp bi gıcık ediyor adamı..
Hangi kalıp rahatsa da onu alın..
Alpinestars SP-8 V2 Kullanıyorum gayet kibar, soft bir eldiven beni korumuşluğu da var, tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
Hiç eliniz istemsizce kazanın etkisiyle asfalttayken sürüklenmediniz galiba umarım 100 liralık eldivenlerle dolaşırken bu olayı hiç yaşamazsınız.
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...79915996/detay
800 tl L beden. İncelenmeye değer. Dainese d1 carbon long modeli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)