Aman dikkat hocam bu modelde el freni yok, yanlış olmasın
Honda dimi bu? Yav arkadaş şu adamlarda soba borusundan bi vazgeçemediler..
Sakın plakayı katlama, problem olur.
el freni olmaz mı hocam, eşşeğin kafasına sertçe bir cisimle vurdugun anca anında yere yığılıp stok ediyor.
Honda Donkey 250 - L
disk fren olaydı iyiydi, inşallah taktıracağım
gerek yok hocam, mevcut radar durumunda kuyruğu ile kapatıyor rakamları, eğittim aracı.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Ducati misali çift silindir bir sağdan egzozu var birde arkadan
buna ne yağ koymam lazım?
zeytinyağı diyorlar ama ayçiçek yağı da olurmuş , cok devir çevirmiyor f/p aracı sonucta.
Debriajı yumusakca sıkınca gozukuyor o silindir :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
bu da arkadaşın motor ile cool foto calısmamız.
benimki yanında chopper biraz sönük kaldı
Nalına
Toynağina
Daş değmeye..
Rodajda fazla zorlama..
100km de ne kadar saman yakiyor.
Benim babamdan ne zaman araba ve motor istesem bana ilk önce sorduğu soru şuydu, "Sen eşşek binmesini biliyormusun", Bilmiyorum dediğimde git önce ona bin öğren gel sonra derdi
İksmaks abese alsaydın keşke ancak bütçe meselesi tabi yapacak birşey yok.
Sonuçta geri fites var dikkat geri tepmesi çok fena olur iyi bakarsan tepmez.
Hocam keşke önce 10-15bin km 250likle devirseydin de öyle buna geçseydin.
Kuruus gontrol var ama, kendiliğinden gaz vermeden de gidiyor. Hem şerit takip, KBCD (karşıma bişey cıktı durayım), Patinaj kontrol, Otomatik yük dengeleme sistemi gibi ekipmanlarla donatılmış olarak geliyor. Emisyon da neredeyse sıfır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
Neft yağı. Arkadan sürüyorsun çekişi gidişi değişiyor. Ama kontrolü zorlaşabilir, gaz tepkileri sertleşebilir uyarayım.
...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)