bursalıali adlı üyeden alıntı
Ne iyi etmişsiniz yavu. Bu garibe--- evden dışarı çıkmak yassah heşmerim --- diyolar. Zabağınan kalp ameliyatımı
yapan hastahaneden aradılar. Ali beyin yakınları ile görüşmek istiyoruz didiler. Yakınlarını nideceniz ,kendisiynen
görüşüyosunuz zati , didim. Kızcağız beni öldüm sanıyo herhal. Dimek kine bizden umudu kesmişler. Gayet sağlıklı bir şekilde onlara bu cevapları virince, hayretlerini gizlemeye çalışaraktan ilave eyledi ;(( Ali bey 2016 yılında
hastanemizde bypass ameliyatı olmuşsunuz doğru mudur?)) Evvet efendim sayenizde şifayab oldum çok, çok teşekkürler,didim. Ekledi görevli kızcağız, Ali Bey kendi sağlığınız açısından evinizden dışarıya çıkmamanızı ehemmiyetle tavsiye ediyoruz . Lütfen, risk gurubunun en başlarında yer alıyorsunuz, Allah korusun eğer eskaza size virüs bulaşırsa çok kötü sonuçları olur. Tekrar teşekkürler ettikten sonra kızcağıza kesinlikle evden dışarı
adım atmayacağımı söz ile teahhüt ettim. Aradan yarım saat geçti-geçmedi ,Bursa'dan motosikletçi arkadaşlar -- Abi
biz bir İznik gölü çevresi yapacaz var mısın -- diye sordukları anda, bizim hanımın suratı öyle bir değişti ki tarifi mümkün değil. Arkadaşlar bu gün benim pek keyfim yok , bir başka bahar günü birlikte süreriz diye cevap virdim. İstanbul'dan benim çocuklar arayıp duruyo Baba sakın evden dışarı çıkma diye. Hoka iş bu sebeple özgürlüğünün tadını çıkarmana bak. Bizim yerimize de gez ,dolaş , baharın tadını çıkar. Selamlarımızla.