Kawasaki'nin Bana Karşı Açmış Olduğu Davayı Kazandım.
Reklamlar
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Böyle firmalar bir arıza olduğunda % 100 arızanın neden olduğunu anlarlar. Kendi hataları veya şüpheli durumda müşteri lehine karar verirler çünkü oluşan masrafı tedarikçilerine yansıtır kendileri bir masraf yapmaz. Gerçi yapılan masrafta onlar için devede kulak bile değil.
Müşteri memnuniyetini kaybetmek istemezler hele tedarikçi yüzünden hiç istemezler.
Sizin davanızda distribütörün bu kadar iki avukatla işi uzatması aranızda bir inatlaşma mı oldu sorusunu akla getiriyor.
Size tavsiyem Kawakasinin kedisinde mail atıp distribütörden şikayetçi olmanız. Büyük bir ihtimal ana firma bu olaylardan habersizdir.
Hakkınızı arayıp aldığınız için sizi tebrik ederim.
Herhangi bir inatlaşma olmadı aynı zamanda almış olduğum çin malı motosiklette bile böyle sorun yaşamaz iken kawasaki de bu sorunu yaşamak beni acayip kızdırdı bundan dolayıdır bu kadar uğraşmamın sebebi. Malum Türkiye de yaşıyoruz hakkını aramazsan kimse senin hakkın için uğraşmaz o yüzden hakkımızı aramalıyız bunun için hakkının ne olduğunu bilmek gerek öncesinde tabi ki.
Açıkcası ana firmaya da bunu bildirmek için şu anda çalışmalar içindeyim fakat malum dünyanın şu anda corona virüsü ile imtihanı varken bununla uğraşacağını sanmam. Ortalık durulur durulmaz bildirmeyi düşünüyorum.
Reklamlar
-
Tebrik ediyorum," aman kim uğraşacak " diyen çoğumuzun yapamadığını yapmışsınız.İlerde kawa almayı düşünen bana da net bir yol çizdi yaşamış olduklarınız
-
Helal olsun valla tebrik ederim sende tekrar karşı dava açabiliyorsan tekrar aç dahada uğraştır onları.
-
siyanoz adlı üyeden alıntı
Tebrik ediyorum," aman kim uğraşacak " diyen çoğumuzun yapamadığını yapmışsınız.İlerde kawa almayı düşünen bana da net bir yol çizdi yaşamış olduklarınız
Özdemir Asaf ne demiş
"Başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etmek kadar büyük bir aptallık yoktur..
10. kattan düşen ekseriyetle ölür.
İnanmıyorsan at kendini aşağıya bi gör.."
Başkalarınında benim uğraştığım sorunlarla uğramasını istemediğim için bilgilendirmek istedim sizin gibi motosiklet sever arkadaşları.
-
BENİM YENİ ALDIĞIM 250 SL DE DE BU SORUN VAR İKİNCİ EL ACABA BENDE BAŞVURABİLİRMİYİM ?
-
lort_58 adlı üyeden alıntı
BENİM YENİ ALDIĞIM 250 SL DE DE BU SORUN VAR İKİNCİ EL ACABA BENDE BAŞVURABİLİRMİYİM ?
Şu aşağıdaki video sana fikir verebilir
https://youtu.be/n0F5h2jmn3Q
-
tebrikler helal olsun. Motosiklet sektöründe garanti sürecinde hiçbir sektörde olmayan kurnaz art niyetli bir anlayış var. Bir şey bozuksa değişmelidir.
ha dolmuşta cüzdanımı çalmışsın ha ayıplı malı bana satmışsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)