daha önce 1 yıl 19999 km nc 700 kullandım sonra satıp 660 aldım evet tenere tek silindir titreşimli nc den 1 lt fazla yakıyor aynı hız ile
4 yıl kullandım sattım nc 750 x aldım şehir içi uzun yol tek motosiklet kullanıyorum
ön bagaj yakıt tüketimi sarf malzemesi ucuz
siz diyorsuznuz ki tüü kaka 135 km/h ile siz 3.5 lt hangi motosiklet ile tüketiyorsunuz ?
eğer nc den az tüketen bi motor varsa alın gelin deneyelim eğer aynı hız ile aynı tüketimi yakalayın ben nc yi yakarım eğer benden çok tüketirseniz siz yakabilirmisiniz? nee 190 ile giden ss nc den az yakıyormuş yalancıyı dilenci öpsün
siz ss ile 190 km/ h ile gidin 10 lt altına düşsün ben bikini giyerim 1000 RR ile 180 km/h yol gidin 11 13 arası yakıyor
neymiş fazer nc den az yakıyormuş neymiş er6 f az yakıyormuş gelin deneyelim motoru yakmayan ön teker gibi olsun
çift disk olsa iyi olur muş arkadaş makina zaten 55 hp yani güç olarak orta sınıfın altında iki değil 3 tane disk koysan da aynı fazlası zarar boşuna balata masrafı
yani nc kendi sınıfı değil top yekün motosiklet aleminin en ekonomik yakıt tüketen motosikleti
daha az tüketen olsun gider onu alırım