İzeltaş alırsan 20.000 kez torkla, kalibrasyonu anca bozulur, belki... Ama tork anahtarının benim gözümde kralı Beritool' dur, ondan sonra Gedore gelir. BETA' nın da ürünleri çok kalitelidir. Benzer şekilde Rico veya Retta da alınabilir.
Paraya kıyılıp alınması gereken takımlardan biri. Çünkü kalibrasyonun bozulduğunu ancak hassas bir civatayı torkunda sıkarken yuvayı yalama edince, parçayı patlatınca veya civatayı somunu yalama edince anlıyorsun, geç oluyor.
Kişisel görüşüm, basit onarımlar için el tipi dijital kantar, "T" kol, "T" kolun sapına avuç taşlama ile açılmış bir çentik, kağıt kalem yeterli olur. "T" kolun lokma ağzı merkezinden 20cm ölç, çentiği at. Kantarı buraya takıp çektiğinde göreceğin her 6kg = 12N kuvvettir. Bunu ben hesaplamadım, videoda hazır hesaplanmışı var
Çok hassas işleri sürekli yapmayacaksan öyle bir takıma böyle bir para gereksiz. Kalitesizi ise başına iş açar, boşa para israfı. Zaten bunun sonu yok. Bugün tork anahtarı alırsın, yarın sadece jant salgısı ölçmek için komparatörle manyetik ayak...
Yukarıdaki mantıkla toplam masraf 200 TL bulmaz. Kalan parayla da bol bol benzin alıp Geziye çıkılır, yakıt ve hatta yerine göre yemek bedava gelir