Bütün hafta Hero Xpulse 200' e baktım, inceledim. Hatta test sürüşüne kayıt oldum. Sonra ne olduysa bu oldu. Şaşkınım.
Piyanocu olduk arkadaşlar
Bütün hafta Hero Xpulse 200' e baktım, inceledim. Hatta test sürüşüne kayıt oldum. Sonra ne olduysa bu oldu. Şaşkınım.
Piyanocu olduk arkadaşlar
rengi muazzam hayırlı olsun xmax 250 istanbul için olmazsa olmazlardan
Hayırlı olsun . Gerçekten beğendiğim bir alet. Kazasız, belasız ve cezasız binin inşallah.
İstanbul' da tüm haftasonu mavi aradık bulamadık. İzmit Şişman Motor sağ olsun. Cüzzi bir nakliye karşılığı akşam kapıya kadar geldi. Ben gün içinde sigortayı filan halletmiştim. Yarın plaka ruhsat. Boyun fıtığı derdime çok dokunmayan bir makine ile devam etmek hayırlı olur diye düşünüyorum şimdilik.
Teşekkür ederim. Sizin 09 ' da yeni galiba hayırlı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
Hemde hyper moto' dan seninki güzel hikaye :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Teşekkür ederim. Abimin spacy ile fıtı fıtı gezdiğim günlere geri döndük. Acık daha teknolojik. Bakalım hiç bir fikrim yok vallahi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Gelsem şaşırmazdım. Şehir için hoplarım zıplarım eğlenceli olur diye çok baktım Hero' ya çok hoşuma gitti aslında. Ama doktor tavsiyesi ve hanımın ısrarına yenik düştük. Umarım scooter konforuna alışığ motosikletten uzaklaşmam. Arkadaşa fotoğrafını attım. Oğlum hala motorun yok diye geyik yaptı :D
Vurdu ve gol olduu. Hayırlı olsun.
Hayırlısı olsun. Kazasız belasız. Hey gidi Salih hey bir gün hepimiz kıymetini anlayacağız.
Sabah hanımı işe bıraktım. Minübüs' e binmesin diye. Biz evden çalışmaya başladık zaten.
Maxi Scooter hakikaten güzel işmiş. Ne su sekiyor ne rüzgar geliyor. Rahat rahat gittim geldim.
Güzel de gidiyor. Uzun süre mutlu mesut binicem ben buna galiba
Hayırlı olsun kazasız belasız.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Ben olsam İstanbul'daki herkese scooter şart koşarım. Bide eski Bmw gibi üstü kapalısı olsa.
Hayırlı olsun, genelde maxi scooter'e geçen biri çok zor bırakır. Ben küçük tekerlek , yetersiz süspansiyon gibi sıkıntılar çekmesem sanırım hiç vitesli işini düşünmezdim bile .. Scooter'i seversen, gelecekte T-Max ya da Burgman 650'ye binmen dileği ile diyelim ..
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
Allah hepimize Ak-550 nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun, Hero X pulse nasıldı peki ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)