Ehliyeti Almaya Neyle Gidim?
-
21 Ağustos 2006, 13:38
Reklamlar
-
21 Ağustos 2006, 14:11
Ben kursa yazıldım kursa motorla gitmek istiyorum bide polis çevirirse ceza parası babam o zaman yer beni
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
21 Ağustos 2006, 14:17
sen motorsuz git bu kadar zaman beklemişsin birgündaha sabır bence araçsız git paşa paşa al ehliyetini kendini riske atma
-
21 Ağustos 2006, 14:26
tabiiki yaya gidip al, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. bu arada ehliyeti ıslattıktan sonra motora binmece yok.
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
-
21 Ağustos 2006, 14:26
bu kadar tereddütlüysen motorla gitme dostum..
-
21 Ağustos 2006, 14:32
polis çevirirse şöyle derim. "dostum 2 dk. bekle hemen şu içeriden alıp geliyorum ehliyeti"
Acaba böyle desem olurmu?
golfy: Dostum içki ile değil, boğaz turu atarak ıslatırız. Yani ehliyet aldık bir yere oturmak biz abes kaçar, ehliyet aldıysak butun gece bogaz turu veya istanbul turu atarak ıslatırıs :p
Soda Ayran Cool
-
21 Ağustos 2006, 14:37
dostum abartma istersen...
sonuçta artık ehliyetin var ve sadece eğer bütün kötü şartlar gerçekleşirse ve o gün kötü şansın varsa ve bütün bu olasılıklar aynı anda gerçekleşirse sadece belgeleri yanında bulundurmadığın için uyarırlar...sonuçta evde unuttum dersin trafikten kontrol ettirin dersin..bildiğim kadarıyla uyarmaları lazım ilk seferde ama sen bilirsin..
-
21 Ağustos 2006, 14:39
Bende ordan aldım kardeş ehliyetimi geçtiğimiz cuma hiç birşey olmaz gidip al ehliyetini sonuçta senin ehliyetin çıkmış ve emniyette sen ehliyetsiz değilsin ben öle yaptım dönüştede beşiktaşta polislerin içine daldım çevirsinler diye ama hiç biri çevirmedi bu arada nerde oturuyorsun ben sanayi mah. bu arada hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler hepimize
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
21 Ağustos 2006, 15:13
-
21 Ağustos 2006, 16:28
Motorla gidebilirsin. Yakalanınca ehliyeti olup da yanında bulundurmamaktan ceza yersin. Telefonla sorduklarında ya da bilgisayarla baktıklarında ehliyet bilgilerine ulaşabiliyorlar.
-
21 Ağustos 2006, 16:46
b ehliyet numaran aklında ise polis cevirdiğinde aynı numarayı verirsin
çünkü yeni aldığın ehliyette aynı numara ile çıkmaktadır.
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
21 Ağustos 2006, 17:32
414580 aklımda ;)
yanlız şöle bişi var ben ehliyeti almadım yani imza falan atmadım, yani o yuzden diyorum hani işleme alınmışmıdır alınmamışmıdır!
Soda Ayran Cool
-
21 Ağustos 2006, 18:30
orası sana kalmış şansına güveniyosan motorla git ama güvenmiyorum diyorsan dolmuş , taksi , otobüs vb.. bir çok toplu taşıma aracı sana hizmet etmek için can atıyor...
-
21 Ağustos 2006, 18:40
kardeşim bin motora git...
çevirme olursa adını ver onlar telsizden ehliyetin olup olmadıgını ögreniyorlar..
hem heyecan olmazsa motoru niye aldın..
kask korumalarını giyin git bişi olmaaaazzzz...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
21 Ağustos 2006, 21:24
-
21 Ağustos 2006, 21:54
-
21 Ağustos 2006, 22:06
valla git de neyle gidersen git dostum.
-
22 Ağustos 2006, 13:15
Bu sabah ehliyeti aldım. Benım merak ettigim acaba ehliyeti alınca bir yere imza atıp, bilgisayara giriyorlar ve öyle yürürlüğe giriyor sanıyorum. ama öyle değilmiş kıytırıktan bi imza attım, aldığıma dair ve zaten başvurduğum tarih yani geçen hafta çarşambanın tarihi ehliyette yazıyordu.
Neyse motorla almaya gittim bir sorun cıkmadı. Herkese yorumları için tşk.ler.
Soda Ayran Cool
-
22 Ağustos 2006, 13:22
muratd adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla uyarmaları lazım ilk seferde ama ...
Haci , bizi uyardılar mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler