Benzin fiyatı motorinden daha ucuz oldu
Reklamlar
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
yol bozuktu dediğinize göre siz baraj bentinin üzerinden karşı tarafa geçip devam ettiniz herhalde , karşıya geçmeseydiniz tarihi Servetiye Köprüsünün yanından Yuvacığın en yüksek noktası Aytepe ye kadar asfalt yoldan gidebilirdiniz , devam etmek isterseniz aşağı doğru İznik Gölü ne kadar bol kıvrımlı nefis bir yol var sadece Kırıntı köyünden sonra ağaç kesim alanlarında zemin sert toprak , Bagajın diğer tarafında ise ben yarım saat kadar yavaş sürüş yaptım yol gitgide kötüleştiği için geri döndüm devam edilecek gibi değildi , diğer taraf ise çok güzel bir rota..
Rotam su sekilde idi;
https://riserapp.com/t/Gh4IBPfpol9j/...0.6361/29.9409
Bahsettigim kafe de su haritada var. Ben haritadaki Cinardere Caddesinden cikmaya calistim, pek cadde gibi degildi yukari dogru ciktikca. Baraj bendinden gecip geri dondum o tarafta da bir sey bulamayinca.
https://ibb.co/y6L8rML
Reklamlar
-
Benzine yine 25 Krş indirip gelmiş. Yine yarını bekleyeceğiz. Motor yolda bırakmasa bari :S
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Tam gezmelik fiyatlar ama para yok :D
arndiol adlı üyeden alıntı
seni Lucas ile olan mt fakirler kulübümüze davet ediyorum
sen bekarsın diye biliyorum, hem bekar olup hem fakir olmayı başarmak da ayrı bi onur ödülü hakettiriyo :D
O kulübe beni de ekleyiniz efendim.
-
chaqalqarlos adlı üyeden alıntı
Benzine yine 25 Krş indirip gelmiş. Yine yarını bekleyeceğiz. Motor yolda bırakmasa bari :S
Sen bu soğukta motora mı biniyorsun?
-
oooo benzin 5.25 olmuş depoyu doldurayım da hazır dükkan da kapalıyken pamucak yapıp geleyim yarın
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Sen bu soğukta motora mı biniyorsun?
Kar yağışı hariç her zaman kullanıyorum evet Sadece mesafelerim çok uzun olmadığı için km pek ilerlemiyor motorun.
-
chaqalqarlos adlı üyeden alıntı
Kar yağışı hariç her zaman kullanıyorum evet
Sadece mesafelerim çok uzun olmadığı için km pek ilerlemiyor motorun.
Walla bende bugün motorla geldim işe. Buz gibi idi ama kendime hakim olamadım
-
Walla bende bugün motorla geldim işe. Buz gibi idi ama kendime hakim olamadım
Valla bu hafta sadece ellerim dondu aşırı soğuk.
-
Bakım zamanım geldi sayılır. Bakalım nasıl bakacaklar Yamaha serviste motoruma...
-
olum böyle şeyleri reklam yapıp çok diilendirmeyin, çaktırmayın :D
-
7 Liradan Türkiyeyi dolandığım günler geliyor aklıma
-
Bakım zamanım geldi sayılır. Bakalım nasıl bakacaklar Yamaha serviste motoruma...
valla eksper konusunda daytona çok başarılı geçmişti. Daha sonra ikiye katladılar rakamı. Sanırım hizmeti arttırıp fiyatları da yukarı çektiler. Allah yardımcımız olsun.
-
Şuan yamahanın sitesinden bakım tutarına bakıyorum da baya bir kalın
Bu sefer tam sentetik yağ koydurtmam. Yarı-sentetik iyidir. Bu yüzden maaliyet fazladan artmayacak. Geçen tam sentetik attırdım. 10000km eziyet oldu.
-
Şuan yamahanın sitesinden bakım tutarına bakıyorum da baya bir kalın
Bu sefer tam sentetik yağ koydurtmam. Yarı-sentetik iyidir. Bu yüzden maaliyet fazladan artmayacak. Geçen tam sentetik attırdım. 10000km eziyet oldu.
Bende haftasonu gösterge için gidicem bakalım bana ne kadar kaçmış olacak.
-
EVET SAYIN SEYİRCİLER BU GECEDEN İTİBAREN ( 24.03. 2020 ) 22 KURUŞ DAHA İNDİRİM BEKLENMEKTE
-
Dolu depoyu bir daha doldur diyesim var. İnsan alışık olmayınca :S
-
Şu motoru aldığımden beri ilk defa fulleyelimmdedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)