Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Midi Africa Twin geliyor

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Honda'miz Nc modellerinde kullanilan blogu 790cc ye cikartarak orta boy bir Africa cikaracakmis..

Haddim degil ama zaten 1100 cc lik motorun var,300 cc icin gerek var miydi buna ?

Keske 500 - 600 cc olsaydi bu motor,bence yanlis yaptin Honda.

https://www.motorcyclenews.com/news/...-middleweight/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    joshua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250 (2016) KLR 650 (2006)
    200 kg altı ve çok aşırı elektronik olmaz ise ben düşünürüm, ağır motosiklet kullanmayı seven birisi değilim, muhtemelen Yamaha T7'nin rakibi olacak gelecek olan model.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yakıtın düşeceğini ve muhtemel daha hafif olacağını düşünürsek bence iyi bir karar.

1100 den sonra hem 600 hem 300 cıkarsa daha iyiydi ama bu da satar bence

hasangazili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    650 mt
    1400/2= 700
    700/2 = 350 olur adamlar kese kese motor yapabiliyorlar. Sıkıntı yok

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    bak bu alınır... nc gibi çakma enduro değil...

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Gerek varmıydı derken motosiklet fiyatlarının ortada olduğu bir ekonomideyiz. Africa twin hastası ve gerçekten bu motosikletin hayalini kuran herkes 110 150 milyar veremeyeceği için 300 geldiğinde çok satacaktır. Yani koskoca BMW yıllardır ürettiği gs serisinin 310 versiyonunu çıkarttı. Sattı satmadı konu o değil fakat bukadar büyük bir marka imajına sahip bir firmanın bunu düşünerek ve yıllardır geliştirdiği beyin ile böyle bir karar alabiliyorsa evet gerek var. Yakıt hesabı, ağırlık, performans gibi konular en son düşünülücek konu Hondanın şimdi kalkıp biz 300 cc africa yapıyoruz demesi pazarı oldukça kızıştıracaktır.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    bu arada yeni 750 lik transalp dedikoduları da var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı rollcycle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerek varmıydı derken motosiklet fiyatlarının ortada olduğu bir ekonomideyiz. Africa twin hastası ve gerçekten bu motosikletin hayalini kuran herkes 110 150 milyar veremeyeceği için 300 geldiğinde çok satacaktır. Yani koskoca BMW yıllardır ürettiği gs serisinin 310 versiyonunu çıkarttı. Sattı satmadı konu o değil fakat bukadar büyük bir marka imajına sahip bir firmanın bunu düşünerek ve yıllardır geliştirdiği beyin ile böyle bir karar alabiliyorsa evet gerek var. Yakıt hesabı, ağırlık, performans gibi konular en son düşünülücek konu Hondanın şimdi kalkıp biz 300 cc africa yapıyoruz demesi pazarı oldukça kızıştıracaktır.
    Hocam sen yanlis anladin.Motor 790cc olacak.Keske daha az hacimli bir motor koysalardi dedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------

Alıntı natila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada yeni 750 lik transalp dedikoduları da var...
    O dedikodu budur iste.790 cc adv yaptiktan sonra bir de yeni transalp diye motor cikarmazlar.
    natila bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı joshua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200 kg altı ve çok aşırı elektronik olmaz ise ben düşünürüm, ağır motosiklet kullanmayı seven birisi değilim, muhtemelen Yamaha T7'nin rakibi olacak gelecek olan model.
    Y7 yürüdü gitti, ne kadar takip ettiğim yurt dışı enduro gurup varsa hepsinde insanlar t7 için motosikletini sattı yada satıyor
    joshua bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    NC deki ön bagaj ,19 a 17 inç tubless lastikler bide şaftlı olsa varya iki tane alıp birini her hafta siteden bir arkadaşa tahsis etmezsem öpsünler beni :D
    espresso bunu beğendi.

HappyPuppy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 2005
    Beklentilerim.
    60-70 nm tork ve hp (60ın altına düşmesin her 2si de)
    Düşük titreşim
    80 cm sele yüksekliği
    20 cm yerden yükseklik
    200 kg ıslak ağırlık
    Tamamen LED aydınlatma grubu, 4lü sinyal)
    Abs, Tcs, iV-tec (Göstergeden seçilebilir, düğmeli değil)
    20 L Depo, 100 kmde 4 L tüketim
    Şaft (Zincir yağlamaktan bıktım)
    Seçilebilir jant-lastik seçeneği (Ben tubeless seçerdim)
    Orijinal çanta, navigasyon tutucu gibi aksesuarlar.
    NC gibi önde çanta değil depo isterdim.
    50000 TL bandında fiyat :D

Çok da güzel olmaz mı? İmkansız mı acaba... Biz de şöyle eksiksiz ve kaliteli bi motora binsek.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı HappyPuppy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .........50000 TL bandında fiyat.........

bu fiyat için doların 4 liralara gelmesi gerekli ki hayal , 500 lük Benelli bile 45bin tl memleketde sen nerden yazdın hocam

HappyPuppy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 2005
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu fiyat için doların 4 liralara gelmesi gerekli ki hayal , 500 lük Benelli bile 45bin tl memleketde sen nerden yazdın hocam
    Benimki hoş bir temenni ya Böyle bi motosiklet olsa ve o fiyata satılsa düşünebilirdim yani. Yoksa ben de İstanbul'da herkesle aynı dertlerin içindeyim :(

yazmıştım gene vazgeçtim.
    Sadece şunu yazayım verilen linkin sonunda ecnebi abiler fiyatının 8500 pound yani vergisiz tl olarak 65000 tlcik olduğunu yazmış, siz üstüne bi de vergileri ekleyiverin artık.

Ben motosiklet forumlarından da motosiklet konusu konuşmaktan da her geçen gün daha çok soğuyorum, son mesajlarımı da böyle eritiyorum galiba. Elimde giderek motosiklet mevzusu için konuşma akçesi kalmıyor, çok da saçma gelmeye başladı alamayacağım motorlara bakıp yorum yapmak...

joshua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250 (2016) KLR 650 (2006)
    iyi bir rally motosiklet tasarlamışlar, ben de beğeniyorum T7 yi

Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Y7 yürüdü gitti, ne kadar takip ettiğim yurt dışı enduro gurup varsa hepsinde insanlar t7 için motosikletini sattı yada satıyor

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Konu sadece 300 cc değil, 2 silindiri de eksiltmiş oluyorlar. Motor kısmının maliyeti orjinal Africa Twin'den çok daha düşük olacaktır. Fiyatı için de Tenere 700 'ü baz alın. Artçıya önem vermeyen Tenere'ye karşı adam gibi artçı konforu sunarlarsa öne geçerler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu sadece 300 cc değil, 2 silindiri de eksiltmiş oluyorlar. Motor kısmının maliyeti orjinal Africa Twin'den çok daha düşük olacaktır. Fiyatı için de Tenere 700 'ü baz alın. Artçıya önem vermeyen Tenere'ye karşı adam gibi artçı konforu sunarlarsa öne geçerler.
    İkiside cift silindir.

Yav o degil de nc ler 790 cc olacak ve "Two new NC models are also in the pipeline. A naked roadster and a 'classic' are most likely" demisler.

roadstar dedigi ne ola ki ?

Honda acaba mt7 yi mi gozune kestirdi ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)