Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

xmax 250 abs de telefon tutucu en kullanışlı nasıl olur?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xmax 250 abs
    herkese merhaba
    sürekli izmir manisa gidip geliyorum
    2019 model xmax 250 abs de en kullanışlı telefon tutucu hangisidir?kullanan arkadaşlar varsa bilgi paylaşabilirler mi?
    kapalı mı olsun açık mı? nereye monte edilmeli ve titreşimden etkilenme durumu nedir? araştırıyorum ama arada kaldım.
    yardım bekliyorum
    kazasız belasız sürüşleriniz olsun....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HerveauX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 2021
    Ali hocam selamlar 2019 xmax için ben gp komposiztten aldığım navigasyon barı ve motowolf telefon tutucu kullanıyorum ikisi takribi olark 300 lira tutuyor, gayet memnunum tavsiye ederim
    foxtrot ve aliozgun bunu beğendiler.

Motosikleti
    NC750X
    Alıntı HerveauX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ali hocam selamlar 2019 xmax için ben gp komposiztten aldığım navigasyon barı ve motowolf telefon tutucu kullanıyorum ikisi takribi olark 300 lira tutuyor, gayet memnunum tavsiye ederim
    ben de bizzat Hervaux'un motorunu bahsettiği telefon tutucu takılı haldeyken test ettim tam olması gereken yerde olması gereken şekilde duruyor, dikkat dağıtmıyor.

Herveux,

bahsettiğin ürünlerin linkleri var mı?

uzun süredir xmax için bir telefon tutacağı arıyorum.

iki seçeneğe kaldım; yamaha'nın orijinal universal telefom tutacağı ya da türkiye'de satılan rüzgarlığın altına monte edilen barlı telefon tutacağı.

Bu gidişle yaklaşık toplamda 800 TL bayılıp yamaha'nın kendi ürünü alacağım gibi. ürünün kendisi 552 TL ama usbden şarj edebilmek için de 200 küsür TL kablo parası vereceğim, bir de en sonunda telefonun tutacağının kendisi alacağım, o da 50 tl falan. toplamda 800 TLyi buluyor.

ancak özellikle 50 tl'lik gidona kelepçe aracılığı ile takılan tutacak yazın telefonu gerçekten çok ısıtıyor. iphone'un kendi kendine kapandığını gördüm.

şu ürünü kullananlar varsa tecrübelerini almak isteriz.

https://www.**********.com/urun/xmax-uyumlu-navigasyon-tutucu-2018-2020

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yamahanın kendi orjinal telefon tutucusunu alıp iki defa sallantıdan kıran bir arkadaş vardı bilginiz olsun.

Benim arkadaşın arkadaşında görmüştüm. Merak edip sormuştum gayet memnundu. Markasını falan bilmiyorum ama su geçirmeyen sanki navigasyon cihazları için üretilmiş bir kaba benzeyen tutuculara benziyordu. Tekrar arkadaşa bir ulaşmaya çalışayım yazarım sana.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)