Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Laf olsun torba dolsun Mt 09 tcs

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bakınıyor.
    Merhaba 30 bin km r25 gibi bir motorda piştiğimizi düşünelim. Bir sonraki motor için mt 07 mi alırdınız yoksa tcs li modlu bir mt 09 mu?
    Not: Cbf 150 kullanıyorum bu motorları almaya ne totom ne cüzdanım yeter. Maksat merak 😂 (fiyatları önemsemezseniz sevinirim.)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Sponsor Yamaha olduğu için mi sadece bu modelleri satın alabiliyoruz?

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    direk mt09 a atlardım ben
    U.KALKAVAN bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    R25'in 10000 devirde verdiği torku, rolantide veren motora geçmezdim. Araya orta siklet naked sıkıştırırdım.

Motosikleti
    Bakınıyor.
    Alıntı pea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25'in 10000 devirde verdiği torku, rolantide veren motora geçmezdim. Araya orta siklet naked sıkıştırırdım.
    Mesela orta segment derken mt07 gibi mi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

Alıntı U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sponsor Yamaha olduğu için mi sadece bu modelleri satın alabiliyoruz?
    Yok sadece örneklemin daha rahat kafada oturması için.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    30 bin km r25 tecrübesinden sonra r1 e bile geçilir tamamen kendine olan güveninle alakalı. tek sıkıntı ilk başlarda arada güç olarak devasa farklar olduğu için gaz kolunu çevirmekten ürkebilirsin ama zamanla geçer

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir arkadaşım vardı, ekmeğe sarelle sürer, arasına da kaşar peyniri koyar yerdi.
    Konuyu okuduğumda ilk aklıma o geldi niye bende bilmiyorum.
    espresso ve Green Arrow bunu beğendiler.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşım vardı, ekmeğe sarelle sürer, arasına da kaşar peyniri koyar yerdi.

onun üstüne sucuk koy bi de efsane oluyor.

Dipnot: evet midesizim.
    espresso bunu beğendi.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Motosikleti
    Bakınıyor.
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekmeğin arasında ekmekte güzel olur.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Sıfır üretimi devam etseydi, alacağım tek bir alet olurdu: XJ6N. Gerisi yalan.
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    mt09 dakini tcs sananlar kadar vizyonsuz olabilseydım keske suankı 09umda da tcs var fakat daha hiç açmadım. Gazı elektrikten kesen bi tcs mı olur lan tcs dedigin kranktan keser bknz: Ducati Safe Pack

Motosikleti
    Bakınıyor.
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt09 dakini tcs sananlar kadar vizyonsuz olabilseydım keske suankı 09umda da tcs var fakat daha hiç açmadım. Gazı elektrikten kesen bi tcs mı olur lan tcs dedigin kranktan keser bknz: Ducati Safe Pack
    Neden açmadınız işe mi yaramıyor ?

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı mehmetdasel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden açmadınız işe mi yaramıyor ?
    Söyle dusun tcs acıkken gazı veriyorsun motor kafa kaldırıyo yarım sanıye gaz kesıyor sonra bidaha tam güc gaz geliyor bidaha kaldırıyo bidaha kesiyor. Kontrolsuz oluyor herşey ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı
    mehmetdasel ve espresso bunu beğendiler.
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    madem laf olsun torba dolsun
    r25 ten sonra ben sana monster 1200 öneriyorum

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    demek istediği ucuz yollu tcs.her marka her motora koyuyor üst seviye motorlar gibi çalışmıyor ama işe yarıyor tabi.bazılarında sadece aç kapa var en azından mt9 da az çok kapalı seçebiliyorsun.bu arada tcs ye güveniyorsan başını belayadan kurtarmaya pek yaramaz.kaliteli bir asfaltta zaten tcs çalışmaz.kaldıki hızlı gitmek için tcs kapatmak durumdasın yani apaçi show modu.mt7 mt9dan ilk başka daha iyi gaz alıyor 2 silindirden dolayı birde daha alt devirde daha fazla tork aldığından.ben mt9a hallenmiştim ama mt07 aldım antalyadaysan sende zaten mt07yle tam gaz açmak zor mt9da özellikle bazı yollara basmaya gitmen gerek.bu saydıklarım adamına göre değişir bende r25 den mt7ye geçtim gaz tepkisi evet dolu ama öyle milletin anlattığı gibi korkunç çok acayip tecrübe ister vs gibi bir his duymadım.tabi r25de olduğu gibi tapa gaz gitme durumun olamıyor

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demek istediği ucuz yollu tcs.her marka her motora koyuyor üst seviye motorlar gibi çalışmıyor ama işe yarıyor tabi.bazılarında sadece aç kapa var en azından mt9 da az çok kapalı seçebiliyorsun.bu arada tcs ye güveniyorsan başını belayadan kurtarmaya pek yaramaz.kaliteli bir asfaltta zaten tcs çalışmaz.kaldıki hızlı gitmek için tcs kapatmak durumdasın yani apaçi show modu.mt7 mt9dan ilk başka daha iyi gaz alıyor 2 silindirden dolayı birde daha alt devirde daha fazla tork aldığından.ben mt9a hallenmiştim ama mt07 aldım antalyadaysan sende zaten mt07yle tam gaz açmak zor mt9da özellikle bazı yollara basmaya gitmen gerek.bu saydıklarım adamına göre değişir bende r25 den mt7ye geçtim gaz tepkisi evet dolu ama öyle milletin anlattığı gibi korkunç çok acayip tecrübe ister vs gibi bir his duymadım.tabi r25de olduğu gibi tapa gaz gitme durumun olamıyor
    Sahsen hypernaked seven birisiyim onceden 09 almıstım cok gucsuz diye satmıstım ama sımdı tekrar yenı kasa 09 aldım sunu fark ettim 07 ve 09 da hız kalite aramak gereksız ve sacma bu motorlar hobi amaclı hareket denerken kırmak ıcın yapılmıs motorlar bunların dısında kullanacak arkadaslar gitsin streettriple , z900 , cb650r falan almasını onerırım
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahsen hypernaked seven birisiyim onceden 09 almıstım cok gucsuz diye satmıstım ama sımdı tekrar yenı kasa 09 aldım sunu fark ettim 07 ve 09 da hız kalite aramak gereksız ve sacma bu motorlar hobi amaclı hareket denerken kırmak ıcın yapılmıs motorlar bunların dısında kullanacak arkadaslar gitsin streettriple , z900 , cb650r falan almasını onerırım
    onlar 4 silindirli ama bu motorların zaten çok tam olarak rakibide yok.bende streetriple 800 rüyalarıme giren bir motor ama 3 silindir yarış motoru diyorsunki yine mt09 alırsın.bir tek z900 dengeli hızlı oturaklı gerçekten naked kalıyor.oda bizim ülkede artık triumph ile aynı kefeye konuluyor piyasada yok.tabi bide CP blok serisini düşünmek gerek zaten motorun olayı bu bloklar.adam agresif yapacak birşey yok

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Madem boş muhabbet ediyoruz sana koenigsegg agera rs öneriyorum

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onun üstüne sucuk koy bi de efsane oluyor.

Dipnot: evet midesizim.
    Ufff, akşam akşam mesai sonrası metrobüse binip eve gitmeden önce okumayasaydım keşke bunu. Yolda telefonu kemiririm artık.
    Sucuklu, kaşarlı, nutellalı tost en sevdiğimdir.

E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Honda cb 650r daha iyi sana

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)