Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Laf olsun torba dolsun Mt 09 tcs

REKLAM ALANI
    bajajpulsar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CygnusL(2015)-NS200(2015)-MT25(2020)
    al gitsin kardeşim mt09'u.bu motosikletler insanları kendi kendilerine öldürmüyorlar.kendine hakim olamıyorsan 250lik motorda da yeriz helvanı 125likte de.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    şubatta alınacak.
    direk h2 geç uzatma yolu

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söyle dusun tcs acıkken gazı veriyorsun motor kafa kaldırıyo yarım sanıye gaz kesıyor sonra bidaha tam güc gaz geliyor bidaha kaldırıyo bidaha kesiyor. Kontrolsuz oluyor herşey ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı
    Hayırlı olsun kaptan. Kazasız belasız sürmen dileğiyle.

Konuya dönersek mt-07’de kanı bozuk bir alettir. Tcs’siz olmasını geçtim ve 75hp ile gariban sanmayın. 1. ve 2. viteste mt-07’de kafa kaldırır ki arka tekerin yere oturmadığında ve ani gaz açtığında götü atması güzeldir. Alınır alınmasına ama kontrol edebileceğine inanarak; Güven Özveri ve Tecrübesiz binilmemesi gerektiğine inanıyorum. Evet herkes ölecek veya sakat kalacak die bir kaide yok ama şansınızı fazla zorlamamanızı öneririm.

mostro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Hypermotard 1100 evo sp
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kaptan. Kazasız belasız sürmen dileğiyle.

Konuya dönersek mt-07’de kanı bozuk bir alettir. Tcs’siz olmasını geçtim ve 75hp ile gariban sanmayın. 1. ve 2. viteste mt-07’de kafa kaldırır ki arka tekerin yere oturmadığında ve ani gaz açtığında götü atması güzeldir. Alınır alınmasına ama kontrol edebileceğine inanarak; Güven Özveri ve Tecrübesiz binilmemesi gerektiğine inanıyorum. Evet herkes ölecek veya sakat kalacak die bir kaide yok ama şansınızı fazla zorlamamanızı öneririm.
    mt07nin şasesine 40hp motor koy yine tekere gelir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    mt09 dakini tcs sananlar kadar vizyonsuz olabilseydım keske suankı 09umda da tcs var fakat daha hiç açmadım. Gazı elektrikten kesen bi tcs mı olur lan tcs dedigin kranktan keser bknz: Ducati Safe Pack
    Söyle dusun tcs acıkken gazı veriyorsun motor kafa kaldırıyo yarım sanıye gaz kesıyor sonra bidaha tam güc gaz geliyor bidaha kaldırıyo bidaha kesiyor. Kontrolsuz oluyor herşey ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı
    Yazilim kotu demek ki... Bu arada "Kranktan TC" nedir? DTC dahil bildigim tum cekis kontrol sistemleri atesleme ve enjeksiyon ile oynayarak calisiyor. RBW olanlar direk kelebekle de oynayabiliyor tabii ki. Mekanik olarak krank'a etki eden bir sistem mi var?

Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada tcs ye güveniyorsan başını belayadan kurtarmaya pek yaramaz.kaliteli bir asfaltta zaten tcs çalışmaz.kaldıki hızlı gitmek için tcs kapatmak durumdasın
    Duzgun calisan TCS high-side ihtimalini ortadan kaldiriyor. Az cok motosiklet kullanmayi bilen icin viraj yapiyorken yakalanilabilecek, kotu bir kaza seklidir.

"kaliteli asfaltta tcs çalışmaz" niye yazdiniz hic anlamadim... Deneyimim tam aksi yonde.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    ben tcs açıkken gazı köklüyorum arada tcs devreye giriyor yinede kafa kımıldamıyor senin lastikte yada amortisör ayarlarında sıkıntı olmasın

Motosikleti
    mt-07 abs
    mt09 dakini tcs sananlar kadar vizyonsuz olabilseydım keske suankı 09umda da tcs var fakat daha hiç açmadım. Gazı elektrikten kesen bi tcs mı olur lan tcs dedigin kranktan keser bknz: Ducati Safe Pack

bende 07 var arkadas 09 sp aldı geldi bi ver dedim bindim gezdim geldim. dedim bi pati atayım gazı acıtım ön bi kalkti bi indi bi pati attı falan neredeyse düşüyordum. ama tcs olmasaydı kesin düşmüştüm. kranktan keseni hiç duymadım ama ateşleme ve fren kombinasyonu deneyimlediğim en iyi tcsydi

Motosikleti
    Bakınıyor.
    Alıntı bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al gitsin kardeşim mt09'u.bu motosikletler insanları kendi kendilerine öldürmüyorlar.kendine hakim olamıyorsan 250lik motorda da yeriz helvanı 125likte de.
    Siz olayı çok yanlış anlamışsınız ��

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)