Feribotta ehliyet kontrolü var mı?
Reklamlar
-
Herkese merhaba,
Daha önce herhangi bir araçla feribota binmedim, ancak İstanbul'dan İzmir'e gitmek için binmek zorundayım. Şahsi motosikletim olan 600RR'ı ehliyetsiz kullanıyorum, feribotta sorun yaşar mıyım?
Reklamlar
-
öhh artık ya. yuh diyorum başka birsey demiyorum.
-
Ulan...
Yok ehliyet kontrolü.
Ama konuyu şaka olsun diye açtığını düşünmek istiyorum.
-
Şakaysa komik değilse daha komik Gerçekten ehliyetin yok ve üstüne izmire motosikletle gitme cesareti gösteriyorsan umarım yakalanırsın.
-
Cevabınız varsa "insan gibi" yazın ve gidin. Merak ediyorum da; tanımadığınız insanların yüzüne karşı da böyle davranabiliyor musunuz acaba...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
okaplan adlı üyeden alıntı
Şakaysa komik değilse daha komik
Gerçekten ehliyetin yok ve üstüne izmire motosikletle gitme cesareti gösteriyorsan umarım yakalanırsın.
Umarım canım umarım. Bu tarz motorlara binen hiçkimse kendini tam anlamıyla legal sanmasın. Ehliyetim olunca hiçbir şey değişmeyecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
Soruyu sormadan önce "merhaba" dediğim insanlara bak... selam bile verilmez size. Cevabınız sizde kalsın. Iyi günler ehliyetli legal tayfa...
-
-
afat adlı üyeden alıntı
aynen ihbar ettim :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
aynen ihbar ettim :D
Aferin oğluma!
-
Feribota araçla hiç binmedim ama İlk defa duydum feribotta neden ehliyet kontrol etsinler ki kontrol edilmiyordur
-
Feribotta yok ama İzmire gidene kadar yolda kesin çevirirler.Biz İzmire giderken ve dönerken yolda uygulama noktalarında hepsinde çevirmeye girdik.Hatta dönüşte iki uygulama sonrası ayavalığa yaklaşirken bir uygulama vardı polis çevirmedi biz kendimiz gidik.Polis sordu ben dur demedim niye durdunuz diye.
İstinasız tüm polisler çeviriyor bunada biz kendimiz girelim dedik.Ben kullanmasamda ekip için hem dinlenme hem sigara molası oluyor.
O yüzden kesinlikle yakalanırsın.
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Feribota araçla hiç binmedim ama İlk defa duydum feribotta neden ehliyet kontrol etsinler ki kontrol edilmiyordur
Her ihtimali düşünmem lazım. Rutin bir çevirmede zaten kaçarım, ama feribotta elimden hiçbir şey gelmez. O yüzden garantiye almak istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Feribotta yok ama İzmire gidene kadar yolda kesin çevirirler.Biz İzmire giderken ve dönerken yolda uygulama noktalarında hepsinde çevirmeye girdik.Hatta dönüşte iki uygulama sonrası ayavalığa yaklaşirken bir uygulama vardı polis çevirmedi biz kendimiz gidik.Polis sordu ben dur demedim niye durdunuz diye.
İstinasız tüm polisler çeviriyor bunada biz kendimiz girelim dedik.Ben kullanmasamda ekip için hem dinlenme hem sigara molası oluyor.
O yüzden kesinlikle yakalanırsın.
Ben gece gündüz çalışarak aldığım motorumu kaptırmamak için çevirmelerden herdaim kaçıyorum, kaçmak zorundayım zaten; önemli olan feribotta köşeye sıkışmamak. Cevap için teşekkür ederim.
-
MotoruKesBiç adlı üyeden alıntı
Her ihtimali düşünmem lazım.
Liber de Ludo Aleae okudun mu? Okumadıysan olmaz bak.
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Liber de Ludo Aleae okudun mu? Okumadıysan olmaz bak.
Yazarken güldün mü bari? Karşımda olsan seni insan yerine koyup dinlemem bile haberin olsun. Kendi çapında eğlenmeye devam et çapsız.
-
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Çoğumuz hayatımızın bir döneminde ehliyetsiz araç kullanmış olabiliriz. Fakat forumda yasadışı konulara izin verilemez kuralını işletmek durumundayız. İyi forumlar |
|
|
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)